ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ! Σκηνές αποκάλυψης με μαζικούς αποκεφαλισμούς απο τα μαντρόσκυλα του παγγερμανισμου – παντουρκισμου.

ΟΛΗ Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ. Οι 8 φωτογραφίες που συγκλονίζουν την ανθρωπότητα.
Σιωπούν στην κτηνωδία οι ανθρωπιστικές οργανώσεις του υπάνθρωπου Σορος που χρηματοδοτούνται απο τους χορηγούς των καθαρμάτων.
ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟ “EΠΟΣ » TΩΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΩΝ ΤΟ ΝΕΟ « ΓΚΙΛΓΚΑΜΕΣ »
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
 Την Μεσοποταμία διασχίζουν πλέον ποτάμια αίματος.Το ισλαμιστικό « έπος » των αποκεφαλισμών το νέο Γκιλγκαμές.
 Μαζική σφαγή αιχμαλώτων σύριων στρατιωτών από ισλαμιστές.Τζαμπχάτ



αλ Νούσρα και ISIS επιδίδονται σε εγκλήματα πολέμου αλλά και λύνουν τις μεταξύ τους διαφορές με τον ίδιο αποτρόπαιο τρόπο.Αποκεφαλίζουν,εκτελούν εν ψυχρώ στο κεφάλι εξ επαφής.

Ιστολόγιο της συριακής διασποράς (14/06/2014) τεκμαίρει με οπτικοακουστικό υλικό αυτά τα εγκλήματα.Μεταξύ αυτών αναφέρεται μαζική σφαγή αιχμαλώτων σύριων στρατιωτών στη Νότια Daraa. Η ίδια οργάνωση εκτέλεσε 12 σουνίτες κληρικούς στη Μοσούλη μπροστά από το τζαμί Al-Isra γιατί αρνήθηκαν να την ακολουθήσουν μετέδωσε το κρατικό ραδιόφωνο al-Iraqiya το Σάββατο.(alalam)

Ενδεικτική του παροξυσμού είναι φωτογραφία δίπτυχο όπου διακρίνεται τυνήσιος που αποκεφάλιζε στην πρώτη φωτό να αποκεφαλίζεται από άλλον στην επόμενη.Ο ένας ήταν μέλος της Αλ Νούσρα και ο άλλος της ΙSIS.

Η ιδεολογικοποιήση της θρησκείας όπλισε το χέρι των στιφών της ισλαμιστικής τρομοκρατίας που γουαχαμπιοκρατείται από τους ταλιμπάν του Αφγανιστάν και της Αλ Κάιντα ως την ΙSIS σε Ιράκ Συρία.

Η τελευταία χρηματοδοτείται και εξοπλίζεται από Σαουδική Αραβία και Τουρκία.O σαουδάραβας πρίγκηπας Αbdul Rahman al Faical αδερφός του Υπ. Εξ. της Σαουδικής Αραβίας διετέλεσε αρχηγός της.Αυτό αποδεικνύει τους στρατηγικούς στόχους και βλέψεις που έχει η μοναρχία του κόλπου στην περιοχή της Μ.Ανατολής. (lesmoutonsenrages.fr)


Ο Patrick Sookhdeo διευθυντής του Iνστιτούτου Μελετών και Χριστιανισμού αποκαλύπτει στο National Geographic ότι η Σαουδική Αραβία τα τελευταία 20 χρόνια έχει ξοδέψει τουλάχιστον 100 δις δολάρια δηλ.65 δις ευρώ για να προπαπαγανδίσει την ισλαμική εκδοχή του γουαχαμπισμού την οποία πρεσβεύει.Χρηματοδοτήθηκαν τζαμιά, καθηγητές, ιμάμηδες, σχολικά εγχειρίδια, εκπόνηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων.Μόνο το τυπογραφείο του βασιλιά στη Μεδίνα παράγει ως και 10 εκατομύρια αντίτυπα του Κορανίου ετησίως στην αραβική και σε 44 άλλες γλώσσες.Αυτά διατίθενται σε όλο τον κόσμο αντί εξευτιλιστικής τιμής.Ο βασιλιάς Αbdalah περιστοιχίζεται από σουνίτες.Το βασίλειο έχει τη δική του θρησκευτική ιεραρχία και δόγμα του το γουαχαμπίτικο ισλάμ.








Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.