Τα φερέφωνα της Άγκυρας συνεχίζουν το ανθελληνικό τους έργο

Ο 56χρονος ιμάμης και βουλευτής ΠΑΣΟΚ της Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν όπως και οι συνυποψήφιοί του Ζεϊμπέκ και Καραγιουσούφ, δεν είναι τυχαίοι και έχουν αφήσει έντονα την σφραγίδα της ανθελληνικής παρουσίας τους στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης μας.
Συνιδρυτής και στη συνέχεια για λίγο χρονικό διάστημα πρόεδρος του τουρκοκόμματος DEB, μαζί με τον αποθανόντα ιδρυτή Αχμέτ Σαδίκ, ο Χατζηοσμάν, έγινε το 2002 αντινομάρχης Ροδόπης και παρέμεινε για μια πενταετία. Εδώ και επτά χρόνια ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα με τις ανθελληνικές του ενέργειες για τη μουσουλμανική μειονότητα.



Σε πρόσφατη φωτογραφία του μαζί με τα μέλη της νεολαίας του DEB αποδεικνύει περίτρανα τα όσα του είχαν προσάψει οι άδικα έγκλειστοι πολιτικοί κρατούμενοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, και συγκεκριμένα ο συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος μαζί με τον συναγωνιστή Χρήστο Παππά, παραθέτοντας αποκλειστικές φωτογραφίες που παρουσίαζαν την ανθελληνική του δράση, όπου ο τούρκος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εικονίζονταν με φόντο τον χάρτη της Ανεξάρτητης Θράκης και τις σημαίες της Τουρκίας και των αυτοαποκαλούμενων «τούρκων της Δυτικής Θράκης». Απευθυνόμενος ο συναγωνιστής Παππάς στον Χατζηοσμάν τον αποκάλεσε «τούρκο», λέγοντας μάλιστα ότι «στην επόμενη Βουλή θα γίνει προσπάθεια από τη Χρυσή Αυγή να μην υπάρχει ούτε ένας τούρκος βουλευτής».
Τα ίδια είχαν συμβεί και με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, αλλά και τον βουλευτή Ροδόπης του ίδιου κόμματος Αϊχάν Καραγιουσούφ, που και πάλι παρά το ότι τους ξεμπρόστιασαν ως προδότες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αυτοί συνεχίζουν να προκαλούν και να φωτογραφίζονται μέσα σε παράνομες ανθελληνικές ψευτοενώσεις τούρκων της Ξάνθης και της Κομοτηνής, μαζί με πρακτορίσκους της Άγκυρας και με γκρίζους λύκους, όπως ο Αχμέτ Φαΐκογλου!
Τα περιστατικά έχουν γίνει καθημερινά και η αθηνοκεντρική προδοτική συγκυβέρνηση μαζί με τα υπόλοιπα (απο-)κόμματα του αντισυνταγματικού και ανθελληνικού τόξου, αδιαφορούν παντελώς για τις εξελίξεις στην Θράκη. Πέραν πάσης αμφιβολίας, τα ψευτοπροοδευτικά και ψευτοπατριωτικά συνεταιράκια του μνημονίου κλείνουν ενοχικά τα μάτια στις εχθρικότατες προκλήσεις, συναινώντας στην με μαθηματική ακρίβεια κοσοβοποίηση της Θράκης, κάνοντας πως δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα και όλα βαίνουν καλώς.
Ελληνόψυxος Ακρίτας της Θράκης

Τ.Ο. Ξάνθης

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.