Θράσος Έρογλου: “Η Κυπριακή Δημοκρατία είναι υπό την κατοχή των Ελληνοκυπρίων”

Προκλητικός ο Ν.Έρογλου βγαίνει και από πάνω ισχυριζόμενος ότι η Κύπρος βρίσκεται υπό ελληνοκυπριακή "κατοχή". Μας χρωστάνε, μας παίρνουν και το βόδι.Έχουν βρει και τα κάνουν αφού οι πρώτοι που επιθυμούν την κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι η ίδια η κυβέρνηση Αναστασιάδη με την ανοχή της κυβέρνησης Σαμαρά, καθώς αυτή είναι η επιθυμία των ΗΠΑ, για να περάσουν αγωγό φυσικού αερίου μέσα από το τουρκικό έδαφος.

«Η ελληνοκυπριακή πλευρά λέει συνέχεια το σύνθημα να «μην μείνει ούτε ένας Τούρκος στρατιώτης, να φύγουν όλοι» και προσπαθεί να το διαδώσει στον κόσμο. Λένε «η χώρα μας είναι υπό κατοχή». Στην πραγματικότητα υπό κατοχή είναι η Κυπριακή Δημοκρατία. Εμείς εκδιωχθήκαμε από την Κυπριακή Δημοκρατία, την οποία ιδρύσαμε από κοινού οι Τουρκοκύπριοι και οι Ελληνοκύπριοι. Εκείνοι έθεσαν υπό κατοχή τους την Κυπριακή Δημοκρατία και τα Ηνωμένα Έθνη το δέχτηκαν», ισχυρίστηκε ο Ντερβίς Έρογλου.
Ο Τουρκο"κύπριος" ηγέτης του ψευδοκράτους είπε ότι η τουρκική πλευρά προσπαθεί για συμφωνία εδώ και 40 χρόνια. «Δυστυχώς είμαστε απέναντι με μια Ελληνοκυπριακή πλευρά η οποία αντιστέκεται σε συμφωνία», είπε ο Ντερβίς Έρογλου, υποστηρίζοντας ότι «ο λόγος που αυξήθηκε η αδιαλλαξία της Ελληνοκυπριακής πλευράς είναι επειδή η Κυπριακή Δημοκρατία έγινε Ελληνοκυπριακή δημοκρατία, η διεθνής κοινότητα το υιοθέτησε αυτό και η ΕΕ την έκανε μέλος της».
«Όσο για μας είμαστε μια χώρα που την αναγνωρίζει μόνο η Τουρκία αλλά για μας είναι μεγάλη ευτυχία και μεγάλη ασφάλεια το γεγονός ότι μας αναγνωρίζει η μητέρα πατρίδα μας. Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις μας παρέχουν ασφάλεια», είπε ο Ντερβίς Έρογλου.

defencenet

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.