Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Ετοιμάζεται το έδαφος για τον μεγάλο προδοτοσυνασπισμό;

Ο γνωστός Μητσαρας υπουργός Άμυνας, μιλώντας στη Real News είπε: «Σήμερα οι πολιτικές εξελίξεις επιβάλλουν περισσότερο από ποτέ τέτοιου είδους συναινέσεις, στο μέτρο που οι αυτοδυναμίες είναι πλέον δύσκολη υπόθεση». «Είναι υποχρεωμένη για το κοινό συμφέρον να ολοκληρώσει την πορεία αυτή και αυτό είναι το διακύβευμα αυτής της προεδρικής εκλογής» τονίζει, επισημαίνοντας πως δεν θα πρέπει να πάνε χαμένες οι τεράστιες θυσίες των πολιτών.

Και έρχεται και η μπεκροκανάτα Πιπιλή, βουλευτής της ΝΔ να πει και αυτή : «Αυτό που είπε ο κ. Αβραμόπουλος, ή αυτό που σχολίασε ο κ. Παππάς, είναι προς τη θετική κατεύθυνση […] Αν κάποτε γίνουν εκλογές και κανένα κόμμα δεν κάνει αυτοδυναμία -γιατί αυτό δεν λένε και οι δύο;- λογικό δεν είναι ότι θα πάνε στον Πρόεδρο τη Δημοκρατίας με τη διαδικασία των εντολών; Τι θα βγει να πει ο κ. Σαμαράς «εγώ αποκλείεται»;»
Ο Νίκος Παππάς, δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα είπε ότι σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας ο ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγηθεί «σε αναγκαστικές κεντροαριστερές συμμαχίες και οδυνηρές «δεξιές στροφές» και υποχωρήσεις».
Να θυμίσουμε ότι κατά καιρούς έχουν μιλήσει για μεγάλο συνασπισμό ο Μανόλης Γλέζος, ο Π. Τατσόπουλος, ο Θ. Πάγκαλος και πολλοί άλλοι.

Για αυτό επιτίθεται ο Καρατζαφέρης στον ΣΥΡΙΖΑ; Υπολογίζει ότι θα μαζέψει τους δυσαρεστημένους;
ixnos.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...