Τι αποκρύπτουν; Και πάλι Εθνικό Συμβούλιο χωρίς το Ε.ΛΑ.Μ.

Εθνικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε σήμερα, όπου και ενημέρωσε τους αρχηγούς των κομμάτων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Ανανστασιάδης, για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και για τα αποτελέσματα των τελευταίων επαφών του με ξένους ηγέτες.
Θα ακολουθήσει ανταλλαγή απόψεων για τους χειρισμούς, αλλά και για τις θέσεις, που θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος Αναστασιαδης, στη συνάντηση που θα έχει τη Δευτέρα με τον κατοχικό ηγέτη, Ντερβίς Έρογλου.

Για ακόμα μια φορά όμως, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) δεν προσκαλέστηκε να παραστεί, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν λάβαμε καμία απάντηση από τις 27 Μαΐου 2014 όπου και παραδώσαμε δια χειρός το αίτημα μας στο Προεδρικό απευθυνόμενοι προς τον ίδιο τον Πρόεδρο.
Ως εκ τούτου θα θέλαμε να καταγγείλουμε δημόσια την στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, για την μη πρόσκληση του κόμματος μας στο Εθνικό Συμβούλιο.
Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργο Λιλλήκα, ότι εάν λάβει ποσοστό πέραν του εκλογικού μέτρου των βουλευτικών εκλογών (1,8%) θα μπορεί να συμμετέχει στο εθνικό συμβούλιο, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι στο Εθνικό Συμβούλιο αυτή την στιγμή συμμετέχει το κόμμα των Οικολόγων με μικρότερο ποσοστό (2,2%) από αυτό του κόμματος μας (2,7%).
Με αυτούς τους τρόπους αφήνουν να νοηθεί ξεκάθαρα και στον πιο δύσπιστο συμπατριώτη μας ότι το μοναδικό πρόβλημα και η μοναδική αντισυστημική φωνή ενάντια στην σάπια κομματοκρατία είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.).
Προκαλούμε δε, όλα τα πολιτικά κόμματα, που κατά καιρούς εμφανίζονται ως φανατικοί υπέρμαχοι της Δημοκρατίας, να αποδείξουν πόσο δημοκράτες είναι και να τοποθετηθούν δημόσια όσο αφορά την μη εκπροσώπηση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) στο Εθνικό Συμβούλιο.
Αν νομίζουν κάποιοι ότι με τέτοιες πρακτικές κάμψουν το φρόνημα των Ελλήνων Εθνικιστών και θα περάσουν ανενόχλητοι τα σχέδια ξεπουλήματος της Κύπρου, είναι πολύ γελασμένοι. Το μοναδικό αντιομοσπονδιακό κίνημα της Κύπρου δηλώνει ξεκάθαρα ότι ο αγώνας μας θα συνεχιστεί, γιατί σε αντίθεση με όλους τους άλλους έχουμε μια σημαία και μια ιδεολογία να υπερασπιστούμε.
Γραφείο Τύπου

Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.)

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.