Kαταλάβατε τώρα γιατί δεν θα γίνει κυβέρνηση ο Σύριζα;Η λίστα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Δεν θα χωρέσουν στις φυλακές.
Βαριά ονόματα της Δικαιοσύνης, υπουργοί, νυν και πρώην, βουλευτές, ένστολοι "υπεράνω του νόμου", πρώην γραμματείς σε ευαίσθητα υπουργεία, πρόεδροι οργανισμών είναι ανάμεσα στους δεκάδες παράγοντες της δημόσιας ζωής που έχουν τιμητική θέση στη λίστα της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Τουλάχιστο 30 στελέχη του υπουργείου Οικονομικών που έχουν βάλει την υπογραφή τους σε μέτρα που αντιβαίνουν τις αρχές του Ελληνικού Συντάγματος εκτιμάται ότι θα καθίσουν στο σκαμνί σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ έλθει στην εξουσία.
Η λίστα είναι τεράστια-κοντά στα 1.000 ονόματα-και σ΄ αυτή
φιγουράρουν οι εμπλεκόμενοι σε σκάνδαλα διασπάθισης δημοσίου χρήματος αλλά και κατάχρησης εξουσίας.
Στην λίστα της Ζωής κεντρικό ρόλο έχουν οι πρωταγωνιστές της παράγκας της Δικαιοσύνης οι οποίοι διατηρούν στενές επαφές με την ακροδεξιά και παρακρατικές οργανώσεις.
Φιγουράρουν ακόμη εκβιαστές που υπηρετούν σε ευαίσθητες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών-όπως είναι οι ελεγκτικές-και οι οποίοι έχουν πιαστεί στα πράσα να λαδώνονται αλλά οι υποθέσεις τους παραμένουν στα συρτάρια και "περιέργως" δεν έχουν πάρει ακόμη το δρόμο της εκδίκασης.

Σχόλια

  1. ΠΑΠΑΡΙΑ!! ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΣΕΙΣ?? ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑ ΔΙΝΕΤΕ?? Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ, ΑΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΛΑΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΗΣ................ΜΑΖΙ ΘΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ; ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΞΑΓΡΙΩΘΕΙ. ΡΕ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ!!!! ΒΛΑΚΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ? ΡΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑ.........ΙΕΣ ΕΛΕΟΣ ΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΜΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eίναι προαποφασισμένο από το Αμερικανο-σιωνιστικό λόμπι ο Σύριζα να συγκυβερνήσει με τα υπολείμματα των καθεστωτικών κομμάτων και ει δυνατόν με την Νεα Πασοκρατία (Ν.Δ.) , σε ένα δήθεν παλλαικό "υπερεθνικό " σχήμα το οποίο θα διαφυλάξει στο ακέραιο τα δικά τους συμφέροντα . Μέχρι τότε θα γινόμαστε μάρτυρες ενδοοικογενειακών σκυλοκαυγάδων που μοναδικό σκοπό εχουν την δημιουργία πόλωσης για τον περιορισμό των διαρροών προς μη ελεγχόμενα πολιτικά σχήματα όπως η Χρυσή Αυγή . Το έργο είναι χιλιοπαιγμένο και το μόνο που αλλάζει είναι οι επιστρατευμένοι πρωταγωνιστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.