Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Η εκτέλεση εκατοντάδων Ιρακινών αμάχων από τους ισλαμιστές της ΙSIL στη Μοσούλη video

Βίντεο με ομαδική εκτέλεση εκατοντάδων Ιρακινών από τους ισλαμιστές της ISIL είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ώρες στο διαδίκτυο. Πρόκειται για εν ψυχρώ δολοφονία, εκατονάδων αμάχων. Τρομάζει ο αριθμος των αθώων και η ευκολία με την οποία τους εξοντώνουν οι ισλαμιστές. Το βίντεο αναφέρεται στην σφαγή της 14ης Ιουνίου της οποίας τις εικόνες σας είχαμε μεταδώσει, τώρα όμως υπάρχει και σύντομη βιντεοσκόπηση.
Σας προειδοποιούμε ότι η εικόνα είναι από μόνη της σκληρή, καθώς τόση ανθρώπινη ζωή πάει χαμένη χωρίς αιτία, όμως η πραγματικότητα είναι ακομα πιο σκληρή και εάν δεν ανοίξουμε τα μάτια μας θα δούμε κάποτε τέτοιες σκηνές και εδώ στην Ελλάδα
Στο μεταξύ ο ιρακινός Στρατός προσπαθεί να κάνει αισθητή την παρουσία του και έχει εμπλακεί σε μάχες με την ISIL στην Μπακούμπα, απ'όπου και το επόμενο βίντεο.Συμφωνα με τον ιρακινό Στρατό μετά από εκτεταμένες επιχειρήσεις εναντίων των ισλαμιστών με επιθετικά ελικόπτερα κατάφεραν να εξοντώσουν 120 απόα αυτούς. Στο Ιράκ διεξάγεται ένας υπέρ πάντων αγώνας για να μην κυριαρχήσει η παράνοια η οποία μπορέι να διασπαρθεί σαν "πανώλη" σε ολόκληρο τον πλανήτη.
defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...