Η στραβός είναι ο ….γιαλός, η στραβά… αρμενίζουν οι...Εβραίοι . (Τα πειραν στο κρανιο οι ΟΒΡΟΙ με τηνανάθεση του υπουργείου Υγείας απο τον Μάκη Βορίδη) video

ΔΕΙΤΕ  ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ;;;
Έντονη λένε δυσαρέσκεια προκαλεί στην εβραϊκή κοινότητα η ανάθεση του υπουργείου Υγείας στον Μάκη Βορίδη, και για την οποία κάνουν λόγο πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης του Ισραήλ.
Ιστοσελίδες της εβραϊκής κοινότητας, εκ των οποίων και η San Diego Jewish World, χαρακτηρίζουν τον… διάδοχο του Άδωνι Γεωργιάδη αντισημίτη, ενώ εστιάζουν στη στενή φιλία του με τον ιστορικό ηγέτη του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, Ζαν - Μαρί Λε Πεν.

«Η επιλογή του Έλληνα πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, για το υπουργείο Υγείας δέχθηκε κριτική από την τοπική εβραϊκή κοινότητα. Ο Σαμαράς ανέθεσε το υπουργείο Υγείας στον Μάκη Βορίδη, έναν άνδρα που έχει κατηγορηθεί ότι προωθεί αντισημιτικές ιδέες και που θεωρεί τον Ζαν - Μαρί Λε Πεν μέντορα και φίλο», αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας.
Στη συνέχεια ο αρθρογράφος πραγματοποιεί μία βουτιά στο παρελθόν και αναφέρει πως ο 49χρονος υπουργός «ήταν υποψήφιος στις εθνικές εκλογές του 2000 με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη, αργότερα εξέδωσε 1.400 σελίδων βιβλίο με τίτλο “Εβραίοι, όλη η αλήθεια”, όπου καλούσε τους Έλληνες να σκοτώσουν τους Εβραίους».
Μάλιστα, επισημαίνει πως όταν ο Βορίδης απέτυχε εκλογικά, το 2005 προσχώρησε στο ΛΑΟΣ, του Γιώργου  Καρατζαφέρη, ο οποίος «είχε κατηγορήσει τους Εβραίους για την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο ελληνικό κοινοβούλιο».
Την ίδια ώρα, η San Diego Jewish World προσθέτει ότι ο κ. Βορίδης ήταν ένας εκ των πολλών μελών του ΛΑΟΣ που προσχώρησαν στη Νέα Δημοκρατία, «εφόσον ο ΛΑΟΣ απέτυχε να εκλεγεί κι ενώ η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή σημείωνε σημαντική άνοδο».
Συμπληρώνει, δε, πως η ανάθεσή του στο υπουργείο Υγείας δέχθηκε σφοδρή κριτική από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα, ενώ ο γενικός γραμματέας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος, Βίκτωρ Ελιέζερ, δήλωσε: «Κανείς Εβραίος δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος με την υπουργοποίηση ενός ανθρώπου που, μέχρι πριν δύο χρόνια, ήταν ηγετικό μέλος του ακροδεξιού και αντισημιτικού κόμματος ΛΑΟΣ».

Όλα καλά μέχρι εδώ αν και είναι λάθος ότι το ΛΑΟΣ είναι αντισημιτικό και ακροδεξιό κόμμα, τηλεοπτικό είναι . Όλοι όμως ξέρουμε ότι ο Βορίδης είναι προστατευόμενος και αγαπημένο παιδί του Μητσοτάκη, που κατά τον Χατζάρα ολόκληρη η οικογένεια Μητσοτάκη είναι Εβραίοι της Μονεμβασιάς που ....εκχριστιανίστηκαν για να διαλύσουν την Ελλάδα. Γνωστότερος πρόγονός τους, ο Μωϋσής - Νικόλαος Μητσοτάκης, που έδρασε στην Μονεμβασιά το 1864 και έφθασε κυνηγημένος στα Χανιά, όπου ανέλαβε την διεύθυνση της τοπικής Συναγωγής.

Δυο τινά συμβαίνουν .Η μας παίζουν εσκεμμένο παιχνίδι οι Εβραίοι για να γίνει το δεύτερο δημοκρατικό  ….πλύσιμο, η ο Μητσοτάκης… δεν είναι εβραίος.


Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι η υπουργοποιήση του δεν έγινε εν αγνοία των εβραίων διότι θα έφευγε σαν τον… Δαραβίγκα.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.