Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Ηλίας Κασιδιάρης: Ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος προφυλακίστηκε παράνομα, επειδή είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου! Παραδοχή σκευωρίας από τους επίορκους δικαστικούς: video

Προφυλακιστέος ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος, επειδή είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ: 
Ο έβδομος βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή οδηγείται στα κελιά της Τιμής
Οποιαδήποτε ένσταση επί της αμιγώς πολιτικής μορφής των διώξεων εις βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αίρεται σήμερα με την αισχρή απόφαση των ανακριτικών αρχών για την προφυλάκιση του συναγωνιστή και βουλευτή του Κινήματος, Αρτέμη Ματθαιόπουλου.
Σε μια επίδειξη χουντικής αλαζονείας, ο εισαγγελέας Ντογιάκος δήλωσε στον συναγωνιστή Ματθαιόπουλο: «είσαι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, οπότε ανήκεις στη στενή ηγετική ομάδα του κόμματος. Αν δεν είχε παραιτηθεί ο Νικήτας Σιώης και δεν είχες το αξίωμα του βουλευτή, δεν θα ήσουν εδώ»!
Η δήλωση αυτή, αποτελεί κυνική ομολογία της πολιτικής δίωξης εις βάρος των βουλευτών του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, διαλύοντας κάθε αμφιβολία και αντίρρηση επ' αυτού.
Τα ίδια άλλωστε είχε καταλογίσει ο εισαγγελέας της Χούντας στους συναγωνιστές Ηλιόπουλο και Κούζηλο: είστε βουλευτές της Χρυσής Αυγής, δεν χρειάζεται να έχετε κάνει κάτι αξιόποινο.
Στον επί χρόνια ναυτικό μάλιστα, Νίκο Κούζηλο, είχε προκλητικά δώσει και την συμβουλή: «έπρεπε να είχες μείνει στα καράβια»!
Το ίδιο έπραξε και σήμερα απέναντι στον συναγωνιστή Ματθαιόπουλο, ενεργώντας όχι ως δικαστικός παράγων, αλλά μάλλον ως το μακρύ χέρι ενός σκαιού πρωθυπουργού που κάθε δίμηνο σπεύδει στις αμερικανοσιωνιστικές οργανώσεις προκειμένου να δώσει αναφορά και να πάρει νέες κατευθυντήριες οδηγίες.
Το όνομα του Αρτέμη Ματθαιόπουλου δεν υπήρχε πουθενά στη δικογραφία. Εκείνο όμως το οποίο υφίστατο, υφίσταται και θα υφίσταται εις το διηνεκές είναι η Ακεραιότητα, η Πίστη και η Αξιοπρέπεια ενός εξόχου Συναγωνιστή, ο οποίος ούτε μετανόησε, ούτε εξαγοράστηκε, αλλά υπομένει καρτερικά τις δυσκολίες και κατάφωρες παρανομίες των αντιπάλων, σε ένα σκληρό και άνισο Πολιτικό Αγώνα.
Ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος δεν απολογήθηκε στους επίορκους δικαστικούς της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, αλλά τους παρέδωσε δισέλιδο υπόμνημα, στο οποίο τονίζει πως η δίωξη εις βάρος του είναι πολιτική, το Κίνημα δε το οποίο εκπροσωπεί δεν είναι «εγκληματική οργάνωση» αλλά νόμιμο Πολιτικό Κίνημα το οποίο χαίρει της στήριξης 540.000 Ελλήνων κι Ελληνίδων.
Οι Σημαίες της Εθνικής Αντίστασης όχι μόνο δεν υποστέλλονται, αλλά θα κυματίζουν πλέον ακόμη πιο περήφανα, από εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων Εθνικιστών που αρνούνται να υποταχτούν στην αντεθνική κυβέρνηση των παράνομων και αντισυνταγματικών προφυλακίσεων.
Στον Εθνικό Αγώνα ούτε βήμα πίσω - Λευτεριά στους Εθνικιστές Πολιτικούς Κρατούμενους!
Ευάγγελος Καρακώστας


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε έξω από το Εφετείο μετά την παράνομη προφυλάκιση του Συναγωνιστή Ματθαιόπουλου:
"Δεν μιλάμε για δικαστές. Μιλάμε για εκτελεστές - εγκληματίες, που εκτελούν συμβόλαια θανάτου. Το γράφουν και οι ίδιοι στην απόφασή τους σήμερα: Ο κ. Ματθαιόπουλος δεν έχει τελέσει κανένα έγκλημα, είναι όμως στο Πολιτικό Συμβούλιο της Χρυσής Αυγής, του νομίμου κόμματός μας και γι΄ αυτό προφυλακίζεται.
Ο ίδιος ο εισαγγελέας Ντογιάκος του είπε ότι αν δεν είχε παραιτηθεί ο προηγούμενος βουλευτής Σερρών, δεν επρόκειτο να διωχθεί ο κ. Ματθαιόπουλος. Είναι σαν να παίζουν Λόττο στην κυριολεξία με ζωές ανθρώπων, διότι έχουν λάβει εντολές από την Χούντα του Σαμαρά και του Βενιζέλου.

Είναι ένα τσίρκο που δεν πρόκειται να μας σταματήσει. Ο νόμιμος πολιτικός Αγώνας της Χρυσής Αυγής θα συνεχιστεί. Απατώνται οικτρά αν νομίζουν ότι θα μας φοβίσουν με αυτές τις αθλιότητες".

Με το κεφάλι ψηλά οδηγήθηκε στα κελιά της Τιμής ο Συναγωνιστής ΜατθαιόπουλοςΠερήφανος και με ψηλά το κεφάλι, γνωρίζοντας ότι δεν έχει διαπράξει καμία παράνομη πράξη, όπως παραδέχτηκαν και οι επίορκοι δικαστικοί, αλλά με μοναδικό του "έγκλημα" τη συμμετοχή του στο Πολιτικό Συμβούλιο, ο Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος οδηγήθηκε στα κελιά της Τιμής.
Ο βουλευτής Σερρών είναι ο έβδομος βουλευτής της Χρυσής Αυγής που προφυλακίζεται παράνομα και δίχως κανένα απολύτως στοιχείο.
Η Χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά συνεχίζει την παράνομη πολιτική δίωξη κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

Ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος οδηγήθηκε στα κελιά της Τιμής υπό τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης των Συναγωνιστών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...