ΝΕΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΑΝ-26 ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ,ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δεύτερο "Κουρσκ" στην Ουκρανία - Οι ρωσόφωνοι αναφέρουν την καταστροφή 125 ΤΟΜΑ, ΤΟΜΠ και αρμάτων μαχης στο 
Ένα δεύτερο "Κουρσκ" συνέβει στην Ουκρανία σύμφωνα με ότι αναφέρουν οι ρωσόφωνοι, με το ουκρανικό Στρατό να έχασε περισσότερα από 125 ΤΟΜΑ,ΤΟΜΠ,άρματα μαχης και φορτηγά στις μάχες που διεξάγονται εδώ και μέρες στο Shahtarsk. Οι δυνάμεις Αυτοάμυνας της Νέας Ρωσίας μάχονται για ν κρατήσουν τη στρατηγική αυτή περιοχή αφού ενώνει το Λούγκανσγκ με το Ντονέτσκ.

Οι εκπρόσωποι του ουκρανικού Στρατού απέφυγαν οποιονδήποτε σχολιασμό. Ήδη σήμερα το πρωί αναφέρθηκαν νέες σκληρές συγκρούσεις στην περιοχή με νέες βαριές απώλεις τν Ουκρανών οι οποίοι είναι αποασισμένοι να καταλάβουν το στρατηγικό αυτό σημείο.

"Το Shakhtersk ελέγχεται από τις δυνάμεις Αυτοάμυνας. Οι Ουκρανοί έχουν εγκατασταθεί με δεκάδες τεθωρακισμένα στην "Zielonka," ανακοίνωσε εκπρόσωπος των ρωσόφωνων.

Πρόκειται για μια σύγκρουση που έχει δημιουργήσει ένα ουκρανικό "Κουρσκ", οι απώλειες τον Ουκρανών δέιχνουν αποφασιστικότητα για να καταλάβουν την πόλη και η αντίσταση των ρωσόφωνων, την ίδια αποασιστικότητα να την κρατήσουν. Εάν το καταφέρουν αυτό θα σημάνει την αρχή της υποχώρησης των Ουκρανών όπως συνέβει κάποτε και με τους ναζί προγόνους τους μετά την αποτυχία στο Κουρσκ στον Β' ΠΠ, από όπου και ο Κόκκινος Στρατός ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι το τέλος του πολέμου.

Σε άλλη περιοχή της Α.Ουκρανίας, πάνω από την πόλη Khartsyzsky ένα ακομα μεταφορικο αεροπλάνο της ουκρανικής Αεροπορίας, Αn-26 καταρρίφθηκε από τους ρωσόφωνους με χρήση MANPAD.Κατα την πτώση του μάρτυρες αναφέρουν ότι πήδηξαν με αλεξίπτωτο περίπου 10 άντρες.Υπάρχουν εικόνες και βίντεο από το συμβάν, χωρίς ωστόσο να φαίνεται καθαρά εάν πρόκειται για αλεξιπτωτιστές ή για θερμοβολίδες που απελευθέρωσε το αεροπλάνο για να ξεφύγει από το μοιραίο χτύπημα.












  defencenet

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.