Ποινικολόγος Ε.Μαρούπα: Κατόπιν παραγγελίας οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής - 3 ΒΙΝΤΕΟ

 Καταιγιστική ήταν η αριστερή ποινικολόγος Ειρήνη Μαρούπα κατά την παρουσία της στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του Extra.
 Μέσα σε λίγα λεπτά ανέλυσε την ουσία των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής, «οι διώξεις έγιναν κατά παραγγελία των σιωνιστών» είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα υπενθύμισε ότι κατά το πρώτο κύμα των συλλήψεων ο Σαμαράς είχε πάει στο σιωνιστικό συνέδριο στην Αμερική και τους είπε μην ανησυχείτε τους έχω συλλάβει.


Τότε οι ανακριτές άφησαν ελεύθερους μερικούς βουλευτές, γιατί δεν υπήρχε κανένα στοιχείο, το έμαθε ο Σαμαράς, εξεμάνη κλώτσαγε καρέκλες, τραπέζια και έπαιρνε τηλέφωνο τους Αθανασίου και Δένδια. Μετά από όλα αυτά άλλαξαν τους ανακριτές, άσκησαν νέες κατηγορίες προσχηματικά, ώστε να καταφέρουν να προφυλακίσουν τον Ηλία Κασιδιάρη που τους είχε «ξεφύγει» τον περασμένο Σεπτέμβριο.




Στην εκπομπή ήταν παρών και ο πρώην εισαγγελέας Ι.Σακκάς ο οποίος ρωτήθηκε για την κακουργηματική δίωξη τις δύο νόμιμες καραμπίνες του Κασιδιάρη λέγοντας ότι κατά την κρίση του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μόνο ως πλημμέλημα αν βέβαια υπήρχε παράνομη κατοχή. Όσο αφορά την «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη είπε ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στον ελληνικό θεσμό δικαιοσύνης πλέον. 

Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν και οι παρεμβάσεις των τηλεθεατών κατά την διάρκεια της εκπομπής. Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:


Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.