Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014

Ολα όσα έγιναν στη συνέλευση 40.000 μαρτύρων του Ιεχωβά στο ΟΑΚΑ -Η τελετή βάφτισης 337 ατόμων στις πισίνες του σταδίου

Είναι λυπηρό και ταυτόχρονα απαράδεκτο τόσες χιλιάδες ψυχές να αποκόπτονται από την αληθινή Εκκλησία του Χριστού. Θα πρέπει κλήρος και λαός να σκύψει με προσοχή πάνω από το πρόβλημα αυτό, με σκοπό να μετανοήσουν και να σωθούν όλες αυτές οι ταλαίπωρες ψυχές.
 «Πάνω από 40.000 μάρτυρες του Ιεχωβά, προερχόμενοι από 50 χώρες, κατέκλυσαν το περασμένο τριήμερο το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στο πλαίσιο της πρώτης από τις 17 διεθνείς συνελεύσεις που έχουν προγραμματιστεί για φέτος ανά τον κόσμο.


Όπως και σε κάθε άλλη συνέλευσή τους, οι μάρτυρες του Ιεχωβά, έψαλαν ύμνους, διάβασαν εδάφια της Βίβλου και συζήτησαν για πνευματικά και άλλα ζητήματα που τους απασχολούν μέσα από την οπτική της πίστης τους. Μάλιστα, γινόταν ταυτόχρονη μετάφραση σε πολλές γλώσσες του κόσμου με σκοπό το περιεχόμενο των ομιλιών να γίνεται κατανοητό σε όλους.


Εκτός των ομιλιών, το μεσημέρι του Σαββάτου βαφτίστηκαν, στις τρεις πισίνες που είχαν τοποθετηθεί στον στίβο του Ολυμπιακού Σταδίου, συνολικά 337 νέα μέλη από όλο τον κόσμο.»
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...