Συνεχίζουν ακάθεκτοι την παράνομη πολιτική δίωξη οι σκευωροί - Τρέμουν την κάθαρση! 7 ΒΙΝΤΕΟ

Άλλος ένας Συναγωνιστής, ο Ηλίας Κασιδιάρης, οδηγήθηκε στις Φυλακές Κορυδαλλού, αφού «κρίθηκε» προφυλακιστέος από το παραδικαστικό παρακλάδι της χούντας Βενιζέλου – Σαμαρά.
Προφανώς και δεν μπορεί να γίνει κανένας νομικός σχολιασμός επί της υποθέσεως γιατί ούτε η υπόθεση, ούτε τα κίνητρα της αποφάσεως αυτής ήταν νομικά. Αν ήθελε κάποιος να σχολιάσει το νομικό μανδύα της εν λόγω υποθέσεως θα είχε εξαιρετικώς εύκολο έργο, αφού η πρόσθετη κατηγορία που αντιμετώπιζε ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης ήταν η κατοχή νόμιμων όπλων,
σχετικά με τα οποία προσκόμισε όλα τα απαραίτητα έγγραφα.
Οι λόγοι που οδήγησαν τους σκεωρούς να διατάξουν το πρωτοφανές αυτό δικαστικό έγκλημα ήταν ένας και μοναδικός. Το πολιτικό σύστημα αντιλαμβάνεται ότι η Χρυσή Αυγή είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που ειλικρινώς και μετά πάθους πράττει το καθήκον της, εκπροσωπώντας τον Ελληνικό Λαό, εντός και εκτός του Κοινοβουλίου.
Η Χρυσή Αυγή εκπροσωπεί και αντιπροσωπεύει την Βούληση του Ελληνικού Λαού για κάθαρση του πολιτικού συστήματος, για ένα οριστικό τέλος στο καθεστώς της κλεπτοκρατίας που έφερε την Ελλάδα στην σημερινή κατάντια.
Το σκεπτικό της αποφάσεως σκανδαλωδώς γράφει ότι ο Συναγωνιστής κρίθηκε προφυλακιστέος λόγω «χαρακτήρα». Φτάσαμε και σε αυτό το σημείο να υπάρχει ευθεία ομολογία εκτροπής σε σκεπτικό δικαστικών, αφού ένας άνθρωπος κρίνεται προφυλακιστέος βάσει «χαρακτήρα».
Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης, και ας μην απατάται κανείς περί αυτού, κρίθηκε σήμερα προφυλακιστέος για καθαρά πολιτικούς λόγους, τα αίτια των οποίων εδράζονται στα προαναφερθέντα αναμφισβήτητα γεγονότα. Όπως ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι υπόλοιποι παρανόμως έγκλειστοι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο Συναγωνιστής οδηγείται στις Φυλακές Κορυδαλλού, λόγω «χαρακτήρα».
Επειδή αρνήθηκαν να γίνουν ένας τροχός στην μηχανή του συστήματος, επειδή αρνήθηκαν να προδώσουν τον Ελληνικό Λαό, επειδή είπαν σε κάθε περίπτωση την Αλήθεια, κατήγγειλαν την απατεωνιά και απεκάλυψαν τα ένοχα μυστικά της μνημονιακής χούντας.
Όντως λόγω «χαρακτήρα» βρίσκονται στις Φυλακές Κορυδαλλού οι παρανόμως κρατούμενοι, πολιτικοί όμηροι ενός αντεθνικού καθεστώτος, Συναγωνιστές μας. Επειδή δεν έδωσαν γη και ύδωρ στην κλεπτοκρατία και ειλικρινώς και μετά παρρησίας υπερασπίστηκαν την Ελλάδα και τους Έλληνες, χωρίς να λογαριάζουν το κόστος.
Ας δούμε μερικά μόνο από τα πραγματικά «εγκλήματα» που οδήγησαν στην προφυλάκιση του Συναγωνιστή, Ηλία Κασιδιάρη:

Όχι στο ξεπούλημα της ΔΕΗ - Δημοψήφισμα τώρα!


Δεν είναι εθνικά επιτρεπτό να διοικούν την Ελλάδα κλέφτες και απατεώνες





Νέα ομολογία Αθανασίου: Πήρα τηλέφωνο την προϊσταμένη Τσάμη!



Επιστολή δικαστή ξεσκεπάζει την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής


Προανακριτική επιτροπή για τους σκευωρούς Σαμαρά, Δένδια και Αθανασίου




8 χιλιάρικα παίρνουν το μήνα οι βουλευτές


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Αφορολόγητοι οι βουλευτές!

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.