Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

Άλλος ένας Αμερικανός σύμβουλος εκτελέστηκε στη Μαριούπολη - Μισθοφόροι της Blackwater σκοτώθηκαν στην Dubrovka

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΜΠΑΜΑ: "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΩΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ"
Οι Αμερικανοί έχασαν άλλον ένα στρατιωτικό σύμβουλο στην Ουκρανία από τους 180 που απέστειλαν στο Κίεβο, ο οποίος σκοτώθηκε από πυρά αγνώστων την ώρα που έκανε μπάνιο στην θάλασσα στην πόλη της Μαριούπολης. Πρόκειται για τον τρίτο σύμβουλο που χάνουν οι Αμερικανοί μέσα σε μία εβδομάδα, μετά τους δύο που σκοτώθηκαν πάλι από αγνώστους στην Μαριούπολη.


Οι ρωσόφωνοι ισχυρίζονται ότι σε μάχες στην πόλη Dubrovka σκοτώθηκαν και τέσσερις έγχρωμοι Αμερικανοί τους οποίους τους θεωρούν επίσης στρατιωτικούς συμβούλους, αλλά μάλλον πρόκειται για μισθοφόρυς της Blackwater.

Την ίδια στιγμή που Αμερικανοί πράκτορες χάνουν την ζωή τους στην Ουκρανία, βετερανοι των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών με έκθεσή τους φέρνουν σε δύσκολη θέση τον Μ.Ομπάμα για το ότι δεν έδωσε κανένα στοιχείο στη δημοσιότητα για την υποτιθέμεν εμπλοκή της Ρωσίας στην κατάρριψη του μαλαισιανού Boeing,καθώς οι ίδιοι αμφιβάλλουν για την πειστικότητα των όσων "αποκαλύπτουν" τα δυτικά ΜΜΕ καθημερινά. "Είμαστε πολύ προβληματισμένοι με τον ερασιτεχνικό τρόπο διευθέτησης αυτού του θέματος που περιέχει ασάφειες και σαθρές αποδείξεις, όπως σερβίρονται, κυρίως από τα κοινωνικά δίκτυα και τα διοχετεύετε στην δημοσιότητα".

Την έκθεση υπογράφουν :

Οι  βετεράνοι επαγγελματίες των μυστικών υπηρεσιών που απευθύνεται προς τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών των Αμερικής- Μπαράκ Ομπάμα με θέμα:

 Οι μυστικές υπηρεσίες για την κατάρριψη του μαλαισιανού αεροσκάφους.

"Οι εντάσεις  των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της Ρωσίας που αναπτύσσονται με επισφαλή τρόπο στο θέμα της Ουκρανίας, δεν είμαστε καθόλου βέβαιοι ότι  οι σύμβουλοί σας έχουν εκτιμήσει πλήρως τον κίνδυνο της κλιμάκωσης.

Οι New York Times και άλλα μέσα ενημέρωσης μεταχειρίζονται αυτά τα ευαίσθητα θέματα μονόπλευρα, λαμβάνοντας ως σύνθημα τις πηγές της αμερικανικής κυβέρνησης.

Δώδεκα  ημέρες μετά την κατάρριψη του μαλαισιανού αεροσκάφους η κυβέρνησή σας εξακολουθεί να εκδίδει συντονισμένη αξιολόγηση των πληροφοριών που συνοψίζονται  σε ό, τι στοιχεία υπάρχουν για να προσδιορισθεί ποιος είναι ο υπεύθυνος- πολύ λιγότερο να υποστηρίξει πειστικά τις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις ότι το αεροπλάνο το κατέρριψαν από έναν ρωσικό πύραυλο που έπεσε στα χέρια των Ουκρανών αυτονομιστών.

Η διοίκησή σας, κύριε πρόεδρε,  δεν έχει παράσχει καμία δορυφορική εικόνα που να δείχνουν ότι «οι αυτονομιστές είχαν τέτοια όπλα και πολλά άλλα».

Υπάρχουν, όμως πολλά άλλα «σκυλιά που δεν έχουν γαυγίσει ακόμη» και η αξιοπιστία της Ουάσιγκτον και η δική σας θα συνεχίζει να διαβρώνεται, αφού είστε απρόθυμοι – ή  δεν μπορείτε – να παρουσιάσετε πιο απτά αποδεικτικά στοιχεία σε αυτά που υποστηρίζει η διοίκησή σας.

Εμείς που είμαστε πρώην επαγγελματίες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ με ένα σωρευτικό κύκλο εμπειρίας τουλάχιστον 260 ετών σε διάφορους τομείς των πληροφοριών, έχουμε ενστάσεις στη γραμμή που ακολουθείτε.

Εμεις, οι υπογράφοντες, πρώην αξιωματικοί των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας την ανησυχία μας,  για τα στοιχεία που έχετε προσκομίσει μέχρι στιγμής, ώστε να κατηγορήσετε την Ρωσία για την κατάρριψη του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών στην πτήση 17.

Έχουμε αποσυρθεί από την κυβερνητική υπηρεσία και κανένας από εμάς δεν βρίσκεται σε κατάσταση μισθοδοσίας από το CNN,FOX News ή οποιαδήποτε άλλο συμφέρον. Πρόθεσή μας είναι, αυτό το μνημόνιο να αποτελέσει μια νέα, διαφορετική οπτική γωνία.

Εμείς, ως βετεράνοι αναλυτές των υπηρεσιών πληροφοριών έχουμε συνηθίσει να περιμένουμε, εκτός από τις περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, για τις οριστικές πληροφορίες μας πριν σπεύσουμε στην κρίση, και πιστεύουμε ότι οι κατηγορίες εναντίον της Ρωσίας θα πρέπει να βασίζονται σε στερεά και πολύ πιο πειστικά στοιχεία.

Και αυτό ισχύει με τη διοχέτευση με φτυάρια των συμβάντων  που δίνονται στη δημοσιότητα για την πτώση του μαλαισιανού αεροσκάφους. Είμαστε πολύ προβληματισμένοι με τον ερασιτεχνικό τρόπο διευθέτησης αυτού του θέματος που περιέχει ασάφειες και σαθρές αποδείξεις, όπως σερβίρονται, κυρίως από τα κοινωνικά δίκτυα και τα διοχετεύετε στην δημοσιότητα.

Ως επαγγελματίες των μυστικών υπηρεσιών, είμαστε στεναχωρημένοι από την αντιεπαγγελματική χρήση μερικών πληροφοριών των μυστικών υπηρεσιών μας.
Ως Αμερικανοί, βρισκόμαστε στη θέση να σας προτρέψουμε, ελπίζοντας ότι θα προβείτε σε αυτό, να δημοσιοποιήσετε –εάν πράγματι έχετε πειστικά αποδεικτικά στοιχεία- χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση.

Οι δηλώσεις του Τζον Κέρι έχουν φορτίσει άμεσα ή έμμεσα την υπευθυνότητα της χώρας μας και το κυριότερο χωρίς αποδεικτικά στοιχεία. Οι δηλώσεις αυτές είναι πρόωρες και φέρουν την εικόνα προσπάθειας δηλητηρίασης όποιας Κριτικής Επιτροπής συγκροτηθεί για το ζήτημα.

Το κείμενο υπογράφεται από βετεράνους:

 της  Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας- NSA
της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφορικών  - CIA
του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών- FBI
Ανώτατοι στρατιωτικοί και πρώην μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας"


Όπως λέει ο λάος "το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια". Η ουκρανική κρίση θα αποδώσει κέρδη μόνο στις ΗΠΑ, αντίθετα θα είναι ιδιαιτέρως επιζήμια για την ΕΕ. Είναι η τελευταία ελπίδα των ΗΠΑ να αναθερμάνουν την οικονομία τους και την πολεμική βιομηχανία τους μέσω ενός νέου εχθρού. Τελικά η μάχη στο Ντονέτσκ είναι κοσμοϊστορική σημασίας. Είναι μεταξύ της Νέας Τάξης Πραγμάτων και των παγκοσμιοποιητών της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ, και όσων θέλουν να έχουν ακόμα ανεξάρτητη προσωπικότητα με εθνικά και θρησκευτικά χαρακτηριστικά

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...