ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ; ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΤΕ; Να ποινικοποιηθεί τώρα κάθε εκδήλωση συμπάθειας στην φασιστική Τουρκία.

Στα πρότυπα της καταπολέμησης του ρατσισμού, κάθε εκδήλωση συμπάθειας, έμμεση ή άμεση στην φασιστική τουρκία πρέπει να διώκεται ποινικά. Ακριβώς όπως γίνεται με τον ναζισμό, του οποίου γενέτειρα υπήρξε το σύγχρονο τουρκικό κράτος.
 Το έχουμε ξαναγράψει πως η πρώτη αιτία θανάτου γυναικών στην Τουρκία, δεν είναι ούτε τα καρδιακά, ούτε τα τροχαία. Αλλά οι ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ! Στις μουσουλμάνες τις Θράκης προφανώς το αποκρύπτετε…
 ΙΔΟΥ ΤΟ ΙΣΛΑΜ
 ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ 114 ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΣΥΖΥΓΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Φρικτό απολογισμό κακοποίησης και εν ψυχρώ δολοφονιών παντρεμένων ή λογοδοσμένων γυναικών μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2014 στην Τουρκία, κάνουν οι ίδιες οι τουρκικές εφημερίδες. Όπως αναφέρεται, μέσα σε πέντε μήνες 114 παντρεμένες γυναίκες, στην συντριπτική τους πλειοψηφία μητέρες, σφαγιάστηκαν με άγριο τρόπο από τους συζύγους τους καθώς το Κοράνι δίνει την απόλυτη εξουσία στο άντρα να συμπεριφέρεται στην γυναίκα σύζυγο του σαν το ιδιωτικό του χωράφι, που το κάνει ότι θέλει, όποτε θέλει το σπέρνει, όποτε θέλει το.. αφήνει «απότιστο». Αλήθεια τι έχουν να πουν για όλα αυτά οι διάφορες «προοδευτικές» και κυρίως φεμινιστικές οργανώσεις, που συνηθίζουν να φωνασκούν για τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και οι οποίες έχουν «τυφλωθεί» μπροστά στα ανείπωτα και φρικτά εγκλήματα των Τζιχαντιστών στην Συρία και στο Ιράκ ;; Την ίδια ώρα το ελληνικό κράτος με…

δημόσια δαπάνη παραχωρεί το ΟΑΚΑ για τις θρησκευτικές εορτές των εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών μουσουλμάνων, που αποτελούν κυριολεκτικά μια ισλαμική πυριτιδαποθήκη στην καρδιά της ελληνικής επικράτειας και παράλληλα προσφέρει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για την οικοδόμηση μουσουλμανικού τεμένους στην πρωτεύουσα σε περίοδο που οι Έλληνες υποφέρουν τα πάνδεινα από την οικονομική κρίση.

Όπως αναφέρουν τα ίδια τα τουρκικά δημοσιεύματα, οι κυριότεροι λόγοι των εγκλημάτων κατά των παντρεμένων γυναικών, είναι η αντίδραση στην κακοποίηση τους από τον άντρα τους και η απαίτηση για διαζύγιο γιατί την χτυπούσε. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Ayşe Güzel από την İsparta,( Σπάρτη), της δυτικής Μικράς Ασίας, που εδώ κα τέσσερα χρόνια είχε χωρίσει τον άντρα της αλλά δεν μπορούσε να πάρει διαζύγιο. Ένα πρωί εδώ και λίγες μέρες η Ayşe Güzel, η οποία είχε αψηφήσει τις απειλές του συζύγου της να γυρίσει πίσω, δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον σύζυγο της. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία μέσα στους πρώτους πέντε μήνες του 2014, από τις 114 γυναίκες που σκοτώθηκαν εν ψυχρώ από τους συζύγους τους, οι 63 από αυτές ήταν ηλικίας 25-45 ετών, 24 γυναίκες ήταν ηλικίας 18-24 ετών και 19 άνω των 45 ετών. 8 γυναίκες δεν είχαν περάσει ούτε την ηλικία των 18 ετών, γεγονός που δείχνει για άλλη μια φοα πως εκμεταλλεύονται τις ανήλικες που συχνά καταλήγουν σε φρικτό θάνατο. Από τις 114 γυναίκες θύματα, οι 60 δολοφονηθήκαν από τους συζύγους τους ήταν δηλαδή παντρεμένες, οι 26 από τους μνηστήρες τους, οι 8 από τους ..πεθερούς, (εγκλήματα τιμής), οι 6 ήταν χωρισμένες και έπεσαν θύματα εκδικήσεως γιατί είχαν φύγει από το σπίτι, οι 5 από τους κουνιάδους τους, οι 3 από τον θειο τους, οι δυο από τον ίδιο τον πατερά τους, οι 2 από τον γαμπρό τους, μια από το ίδιο το παιδί της και άλλη μια από τον… εγγονό της. Βλέπουμε δηλαδή πως στις δολοφονίες αυτές συμμετέχει όλο το οικογενειακό φάσμα, γεγονός που δίνει άλλη μια δραματική διάσταση στο φαινόμενο. Οι 21 εκτελεστήκαν εν ψυχρώ με ντουφέκι, οι 67 με περίστροφο, οι 30 κυριολεκτικά σφαγιάστηκαν με μαχαίρι ή χατζάρα, (!!!), 4 γυναίκες σκοτώθηκαν από άγριο ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου, μια σφάχτηκε από χτύπημα μπαλτά και μια με…ηλεκτροσόκ!! Οι περιοχές όπου σημειώνονται τα περισσότερα εγκλήματα κατά των ανυπεράσπιστων γυναικών βρίσκονται σε όλη την έκταση της Τουρκίας. Συγκεκριμένα στην Νοτιοανατολική Τουρκία είχαμε 24 περιπτώσεις, 18 περιπτώσεις στην περιοχή της Μεσογείου, 11 περιπτώσεις στην δυτική Τουρκία και στην περιοχή του Αιγαίου, 17 περιπτώσεις στην εσωτερική Ανατολία και 9 περιπτώσεις στην περιοχή του Πόντου.

Αυτά τα «υπέροχα» ήθη θέλουν κάποιοι ισλαμολάγνοι να εισαγάγουν και στην ελληνική επικράτεια με την αθρόα εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων, επικαλούμενοι τον «προοδευτισμό» τους και την λεγόμενη προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ήδη έχουμε δοκιμάσει την παρουσία όλων αυτών με διάφορα χαρακτηριστικά εγκλήματα για τα οποία τα εθνοκτόνα καθεστωτικά κανάλια έχουν εντολή να μην αναφέρουν τίποτα. Και ενώ το Ισλαμ δείχνει τα «δόντια» του, η εισβολή των μουσουλμάνων μετά τα τελευταία γεγονότα στην Μέση Ανατολή έχει πάρει την μορφή χιονοστιβάδας καθώς καθημερινά δεκάδες εισέρχονται ανεξέλικτα στο ελληνικό έδαφος. Πολύ σύντομα εν ονόματι του «προδευτισμού» και της προάσπισης της διαφορετικότητας, (κατά Μπουτάρη), θα δούμε αυτά τα «ωραία» πολιτιστικά θαύματα του Ισλάμ και μέσα στα ίδια μας τα σπίτια, εν ονόματι της ισλαμολαγνείας των διαφόρων ανεύθυνων κρατικών παραγόντων.


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.