Εσύ που τους πίστεψες και τους ψήφισες,δες τι ετοιμάζουν για σένα,οι προστάτες σου!!

Αγριεμένοι ήρθαν οι εκπρόσωποι των Διεθνών τοκογλύφων και θέλουν και άλλο αίμα!
Και αυτοί τη δουλειά τους κάνουν, βρήκανε κορόιδα και τα αρμέγουν,και δεν θα σταματήσουν μέχρι ή να μας εξαφανίσουν ή να τους πετάξουμε με τις κλωτσιές.
Αλλά εσύ κορόιδο που στις πρόσφατες εκλογές έτρεξες και τους ψήφισες
αφού πρώτα σου έκαναν πλύση εγκεφάλου με το χαζοκούτι οι “ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ”, σου πέταξαν το παραμύθι με το κοινωνικό επίδομα και έτρεξες σαν το βόδι να κάνεις αίτηση μπας και συμπληρώσεις το γιαουρτάκι σου με ένα επιπλέον κουλούρι,τι έχεις να πεις τώρα;

Εσύ που πίστεψες στο τόσο ξεκάθαρο το μήνυμα του Πρωθυπουργού,(φυσικά πριν από τις εκλογές) ότι επιτέλους βγαίνουμε από την κρίση και έχει αρχίσει η ανάκαμψη.
Αλήθεια που είναι τα Ζάππεια;
Εσύ δεν είσαι που το έπαιζες δήθεν αντιστασιακός και αντιμνημονιακός και μόλις έφθασες στο παραβάν κατέβασες τα αυτιά και τους ψήφισες;
Ας πρόσεχες δεν σε λυπάμαι καθόλου ό,τι και να πάθεις από δω και μπρος.
Δες τώρα τι σου ετοιμάζουν και μάλιστα σου ζητούν για το 2015 άλλα δύο δις, μάλλον για τις διακοπές του Γερμανού συνταξιούχου. Γιατί αφού μείωσαν τα όρια ηλικίας στη συνταξιοδότησή τους και εννοείται ότι έχουν κάνει αυξήσεις στις συντάξεις τους ενώ εσένα σου την κόβουν συνεχώς και θα σου την κόβουν, μέχρι να βλέπεις τα ραδίκια ανάποδα,δες τι ετοιμάζουν για σένα.
Εκτός από τα δύο δις όπως είπαμε,ζητούν ακόμη:
- ξεκαθάρισμα» των «κόκκινων» δανείων και πλειστηριασμούς ακινήτων οφειλετών, (δηλαδή να σου πάρουν το σπίτι και να σε πετάξουν στο δρόμο)
- κούρεμα στις δαπάνες για την υγεία (αρρώστησες, ας πρόσεχες να μην αρρώσταινες, ΑΡΡΩΣΤΕ).
- περικοπές στις συντάξεις και αναθεώρηση του ασφαλιστικού (κομμένο το καθημερινό σου γιαουρτάκι από ‘δώ και μπρος κάθε δύο μέρες και την σύνταξη θα σου τη δίνει πλέον ο Άγιος Πέτρος).
- είσοδο ιδιωτών στην αγορά ενέργειας (προφήτης ο Ταμήλος και όλοι εμείς των κοροϊδεύαμε. Φυσικά και το ρεύμα δεν είναι κοινωνικό αγαθό από ΄δω και μπρός θα μαγειρεύεις ή με γκάζι(το οποίο και αυτό προβλέπετε να βγεί από την λίστα των κοινωνικών αγαθών ή αφού έχεις τζάκι, Νεοέλληνα πάρε και μία πυροστιά να μαγειρεύεις.Ενοείτε βέβαια ότι το καλοκαίρι θα καίγεσαι, ενώ το χειμώνα θα ξεπαγιάζεις γιατί όπως είπαμε, το ρεύμα είναι για τους λίγους και το πετρέλαιο απλησίαστο)
- απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων (έπαιρνες έναν κάπως,, καλό μισθό μη φανταστείς μέσο όρο Ευρώπης και τέτοιες μπούρδες, ένα μισθουλάκο, τέρμα,παίρνεις πόδι και έρχεται ο νέος με 480 μικτά)
- κατάργηση του χαμηλού ΦΠΑ στα νησιά και σαρωτικούς ελέγχους για τη φοροδιαφυγή (Τουρισμό ήθελες; το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
- άνοιγμα όσων επαγγελμάτων παραμένουν ακόμη κλειστά.(ουδέν σχόλιο)
- Εξυγίανση ή λουκέτα αλά ΕΡΤ σε ζημιογόνες ΔΕΚΟ και Οργανισμούς (τίποτα όρθιο)
 kapistrinews

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.