Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014

ΤΟ «ΓΥΦΤΑΡΙΟ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ και ΟΙ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ», ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ... ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ...!!!

ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ «ΚΟΜΙΚΣ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ και ΘΡΗΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ή ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ... ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝΕ...!!!
Τί Κατρούγκαλος, τι Στρατούλης, τι Σκουρλέτης, τι Βούτσης, τι όλο το απίθανο και «κακό συναπάντημα» των Τσιπροσυριζαίων με τις αισθητικά γελοίες και κωμικές μορφές τους, πού ελέω Γιωργάκη καί χάρις στην ομολογουμένως απίστευτη ωριμότητα(;) του Ελληνικού λαού, έγιναν  εν μιά νυκτί, παράγοντες  θεσμικοί της πολιτικής ζωής  τού τόπου, έχουν ξεσηκωθεί  κλαίνε, θρηνούν και οδύρονται γιά την σύλληψη του ομοϊδεάτη και ομογαλακτού τους, τού εγκληματία Μαζιώτη.‘Εφθασαν στο σημείο να δίνουν συμβουλές στον επικίνδυνο κακοποιό και τρομοκράτη, ότι έκανε λάθος πού πήγε στο Μοναστηράκι, περιγράφοντας συνάμα την σύλληψη ως… τυχαία…!!!
********
Άλλο αν τα «ασύγνωστα» δημοσιογραφικά σπουπίδια του Mega Οικονομέας-Καμπουράκης, δεν τον ρώτησαν έστω για τα μάτια του κόσμου, από πού και ως πού, ομοιάζουν οι συλλήψεις Ξηρού με Μαζιώτη.
********
Έσκασαν με την σύλληψη και την απέδωσαν σε αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης ισχυριζόμενοι οι αίξ αίματος κομπλεξικοί ότι δεν πρέπει να δίνεται μεγαλύτερη δημοσιότητα στην επιτυχία της Αστυνομίας διότι αναμφισβήτητα κερδίζει πόντους ο Σαμαράς στο εσωτερικό και διεθνές κύρος στο εξωτερικό.
********
  Ε, τότε να τον αφήσουν...ελέυθερο μη τυχόν και  «αποπροσανατολιστεί ο κόσμος από την κρίση»…!!!
********
Και ακόμα δεν έχουμε ακούσει τη γνώμη εκείνου του ανεκδιήγητου Βουλευτή-«λέτσου», του Διαμαντόπουλου, ή «Πάπα Σούρα»,  πού έλαβε τον αριθμό 800 ψήφων και βγήκε Βουλευτής, μήπως και μας καθόριζε την ώρα για… «ραντεβού στα γουναράδικα»…!!!
********
Το γελοιοπρεπές ανθρώπινο ομοίωμα πού φέρει ο πρόεδρός τους ή άλλως «πολιτικό βλαχάκι», δεν τους επέτρεψε ακόμη να βγάλουν μία ανακοίνωση εναντίον της τρομοκρατίας και να συγχαρούν την Αστυνομία για την επιτυχία της.
********
Κέντρο «απεξάρτησης» από τα ναρκωτικά υπάρχει, κέντρο «απεξάρτησης» από το «κόμπλεξ» και την «βλαχουριά», δυστυχώς δεν έχουν ακόμη ανακαλύψει οι επιστήμονες—ερευνητές…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...