Δευτέρα, 21 Ιουλίου 2014

ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΟΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ Ο ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΪΝΓΚ…

Το εξηγεί η χίτλερυ...
Απο την Σοφία
Σε τηλεοπτική εκπομπή η “ήρθαμε, είδαμε, πέθανε, μετά έσφαξαν τον πρέσβη μας και το κάναμε γαργάρα” είπε ότι η κατάρριψη του αεροπλάνου “είναι για την Ευρώπη η κατάλληλη ευκαιρία και συγκυρία για να ψάξει να βρει εναλλακτικές στη Gazprom και να πληγώσει τη ρωσική οικονομία και με αυτόν τον τρόπο και η Ευρώπη σε συνεργασία με εμάς (τις ΗΠΑ) να κάνει επιτέλους περισσότερα για να στηρίξει την κυβέρνηση Ποροσένκο.”


Κοινώς “Ψυχραιμία…” Η κατάρριψη του αεροπλάνου κι ο θάνατος τριακοσίων ανθρώπων, “έχει και κέρδη, ζεστό ευρωπαϊκο χρήμα” για τις δικές μας εταιρείες! Αυτό είπε η θείτσα! Σας θυμίζει κάποια ασήμαντη των τοπικών τυμοσένκων που ξεπουλάν την Ελλάδα μας, έτσι δεν είναι;
Την ίδια ποιότητα έχουν κι οι δύο ηλικιωμένες!
Ρίχνουμε το αεροπλάνο (πέρισυ ρίξαμε τα χημικά) εξαπολύουμε ομοβροντία προπαγάνδας από τα ελεγχόμενα τηλεπρετεντεράδικα εναντίον του αντιπάλου που μας κλείνει το δρόμο (όπως και περισυ το καλοκαίρι) προκειμένου να αποκομίσουμε κέρδη σε διάφορα επίπεδα και να επιβάλουμε τα συμφέροντά μας, αλλά μετά επειδή η χαρά δεν αφήνει την “παρθένα” να κρυφτεί, μας ξεφεύγει η αλήθεια και ξεμπροστιαζόμαστε μόνοι μας…
Αυτοί που έστειλαν ένα εκατομμύριο Αφγανούς στον θάνατο με απόλυτη αδιαφορία προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους ετοιμάζονται για γενικότερη σφαγή σε Ευρώπη και Ουκρανία για να να εξασφαλίσουν κέρδη στους σπόνσορες της προεκλογικής τους εκστρατείας.


Κι επειδή στο βίντεο η κυρία “ψάχνεται” και “αναρωτιέται” στο ποιος θα μπορούσε να το ρίξει κι αν μπορούσαν οι Ρωσόφωνοι θα είχαν στήριξη από την Ρωσία, αλλά βέβαια δεν θα είχαν κέρδος. Ας δούμε ποια ήταν συνηθισμένη ρότα και ποια ήταν η ρότα στην οποία έβαλε το αεροπλάνο στις 17 Ιουλίου, ο φίλος της ο Ποροσένκο, που πρέπει και να τον στηρίξει η Ευρώπη….
Φυσικά το ερώτημα είναι ποιος έχει ή νομίζει ότι θα εισπράξει κέρδος από αυτό το έγκλημα. Αυτός που πιστεύει ότι θα αποκομίσει κέρδος, κυρά Χίτλερυ, προμηθεύει και το “equipment” στον χειρώνακτα του εγκλήματος που θα κάνει την βρωμοδουλειά… Όπως προμηθεύει η κυβέρνησή σου τους ΔΝΤοΝαζί του Κιέβου με απάτσι!
Η αλλαγή των σχεδίων πτήσεως που εξαρτάται από το Κίεβο τα λέει ΟΛΑ!


olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...