Κεραυνοί Γιώργου Επιτήδειου σε Σαμαρά στο Ευρωκοινοβούλιο: Αποφυλακίστε άμεσα τους πολιτικούς κρατουμένους της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιώργος Επιτήδειος μίλησε σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο, κατακεραυνώνοντας τον Σαμαρά και την προδοτική κυβέρνησή του για την χειραγώγηση στην Δικαιοσύνη, την καταστρατήγηση των Συνταγματικών δικαιωμάτων και την συνεχιζόμενη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, ζητώντας την άμεση αποφυλάκιση των πολιτικών κρατουμένων του κόμματος που παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι χωρίς στοιχεία εναντίον τους.

"Κύριε πρόεδρε, κυρίες και κύριοι Ευρωβουλευτές, πριν από λίγο ο κ. Μπαρόζο ομίλησε και είπε ότι τώρα η Ευρώπη περισσότερο ενωμένη και περισσότερο δημοκρατική. Όλοι γνωρίζετε ότι η Αρχαία Ελλάδα υπήρξε το λίκνο της Δημοκρατίας.
Εκείνο που ίσως πολλοί από εσάς δεν γνωρίζετε είναι ότι στην σύγχρονη Ελλάδα, την ώρα που ο ελληνικός λαός υφίσταται τις συνέπειες της συνέπειες της εφαρμογής των μνημονίων της τρόικα, δηλαδή οικονομική εξαθλίωση, πείνα, φτώχεια, ανεργία, αβάσταχτη φορολογία και αυτοκτονίες πολιτών μια ολιγαρχική συγκυβέρνηση των Σαμαρά και Βενιζέλου, των επικεφαλής δηλαδή του δευτέρου και τετάρτου σε εκλογική δύναμη πολιτικών κομμάτων όπως απέδειξαν οι πρόσφατες ευρωεκλογές, έχει καταργήσει την διάκριση των εξουσιών, η οποία είναι η βασική αρχή της Δημοκρατίας.
Χειραγωγώντας την Δικαιοσύνη και παρεμβαίνοντας στο έργο της, έχει καταστρατηγήσει θεμελιώδεις Αρχές του Συντάγματος της χώρας μας. Συγκεκριμένα, προκειμένου να εξουδετερώσει τον ουσιαστικό και μοναδικό πολιτικό της αντίπαλο, το κόμμα της Χρυσής Αυγής, την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, επειδή δεν έχει πολιτικά επιχειρήματα για να το αντιμετωπίσει φυλάκισε τον Αρχηγό του και έξι από τους βουλευτές του χωρίς να αποδεικνύονται οι εναντίον τους κατηγορίες. Σε όσους δεν έχει φυλακίσει, απαγορεύει να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του κόμματος.
Η κατάσταση αυτή είναι απαράδεκτη, γιατί προσβάλλει τις αρχές της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης.
Ο κ. Σαμαράς όφειλε παράλληλα με τον απολογισμό των πεπραγμένων της Ελληνικής Προεδρείας, να απολογηθεί ενώπιόν σας για την αντιδημοκρατική συμπεριφορά της κυβέρνησής του.
Ζητούμε από εσάς και ολόκληρο τον δημοκρατικό κόσμο της Ευρώπης να καταδικάσει τις παράνομες πρακτικές της ελληνικής κυβερνήσεως.
Επιδίωξή μας είναι να σταματήσει η παράνομη πολιτική δίωξη και να αποφυλακιστούν άμεσα ο Αρχηγός και οι βουλευτές του κόμματός μας"

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.