Κάτω τα χέρια σας από τις Ένοπλες Δυνάμεις - ΒΙΝΤΕΟ

Εισήλθε στην νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας, με το οποίο βάζουν χέρι στα ταμεία των στρατιωτικών και στο εφάπαξ τους. Θα βάλουν, λοιπόν, τα ταμεία των στρατιωτικών μαζί με άλλα πτωχευμένα ταμεία που οι διοικήσεις τους έπαιξαν τα αποθεματικά τους στα χρηματιστήρια, με σκοπό να απομυζήσουν τα τεράστια περιουσιακά τους στοιχεία.

Στα ταμεία αυτά το κάθε όπλο έχει τον ειδικό λογαριασμό του και οι πόροι κάθε τέτοιου λογαριασμού δεν επιδοτούνται από το κράτος και ούτε απορροφούν κοινωνικούς πόρους. Όταν, λοιπόν, οι στρατιωτικοί συνταξιοδοτούνται παίρνοντας το εφάπαξ και τα μερίσματά τους, ουσιαστικά παίρνουν πίσω δικά τους χρήματα.
Αυτό σημαίνει ότι τα ταμεία δεν είναι επικουρικά.
Ως αποτέλεσμα θα έχουμε μαζικές παραιτήσεις που δεν θα βουλιάξουν μόνο τα αντίστοιχα ταμεία αλλά θα προκαλέσουν και ανεπανόρθωτη βλάβη στο αξιόμαχο του στρατεύματος με την φυγή άξιων στρατιωτικών, γιατί οι Έλληνες υπαξιωματικοί και αξιωματικοί ούτε «αυτιστικά» είναι ούτε «μπουχέσες», όπως τους είχαν αποκαλέσει κατά καιρούς οι Βενιζέλοι και οι Μπεγλίτηδες.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή καλεί την συγκυβέρνηση έστω και την ύστατη στιγμή να πάρει πίσω την επαίσχυντη διάταξη, σώζοντας έστω και την τελευταία στιγμή θέματα που άπτονται της Εθνικής μας άμυνας και ασφάλειας.

Ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για τις Ένοπλες Δυνάμεις (Σεπτέμβριος 2012)

Σχόλια

  1. ΗΔΗ Η Ν.Δ ΕΧΑΣΕ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 30% ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΚΝΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ 5 ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΜΑΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ Ε.Δ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
    Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ. Ο ΒΡΕΓΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ.
    ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Χ.Α ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. ΣΥΡΙΖΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΠΑΡ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΘΗΚΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΑΠΑΞ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΛΩΣ ΑΝ ΔΕΝ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΠΛΕΟΝ ΤΟ 15%. Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΨΟΦΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΑΜΗΛΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.