Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014

Τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετεί ο αντιπρόεδρος της Χούντας Βαγγέλης Βενιζέλος;

Τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετεί ο αντιπρόεδρος της Χούντας Βαγγέλης Βενιζέλος;
Με πρωτοφανή σκληρότητα καταδίκασε ο υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος της Χούντας Ε. Βενιζέλος, την προβοκατόρικη ενέργεια σε εβραϊκό μνημείο στην Αθήνα, προκαλώντας την έκπληξη πολλών.
«Εκφράζω το βαθύτατο αποτροπιασμό μου και καταδικάζω απερίφραστα τη βεβήλωση του Μνημείου του Ολοκαυτώματος στην Αθήνα. Είναι μία πράξη βάρβαρη που προσβάλλει βάναυσα την ιστορία όχι μόνο της Ισραηλιτικής Κοινότητας αλλά ολόκληρου του ελληνικού λαού που σέβεται και τιμά τη μνήμη
των δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων Εβραίων, οι οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο στα στρατόπεδα συγκέντρωσης κατά τη διάρκεια του Ολοκαυτώματος», αναφέρει η ανακοίνωση Βενιζέλου και συνεχίζει: «εκφράζω τη συμπαράστασή μου προς την Ισραηλιτική Κοινότητα και την διαβεβαιώνω ότι οι αρμόδιες Αρχές θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπαιτίων της θλιβερής αντισημιτικής αυτής πράξης».


Από το ύφος της ανακοίνωσης, διαπιστώνει κανείς εύκολα την ανησυχία του αντιπροέδρου της Χούντας να προλάβει τυχόν ακραίες εβραϊκές αντιδράσεις. Προς τούτο και η σκληρότητα της ανακοίνωσης με τις σαφείς διαβεβαιώσεις προς την εβραϊκή κοινότητα πως θα χαλάσει ο κόσμος για να εντοπισθούν οι ένοχοι.
Ενδεικτικό της υποτέλειας του αντιπροέδρου της Χούντας και Υπουργού Εξωτερικών στον εβραϊκό παράγοντα, το γεγονός ότι στην ανακοίνωσή του χρησιμοποιεί πεζά γράμματα στις λέξεις «ελληνικός λαός», ενώ όπου αναφέρεται ο «εκλεκτός» λαός, το αρχικό γράμμα είναι κεφαλαίο, όπερ συμβαίνει και στην λέξη «ολοκαύτωμα».
Κάποιος παράφρων, φρόντισε να αφήσει το μήνυμά του επί του μνημείου, κάνοντας αναφορά σε εδάφια του ιερού βιβλίου των εβραίων Ταλμούδ και εξισώνοντας τον εβραϊσμό με το ναζισμό. Για την ενέργεια αυτού του παράφρονος, ολόκληρος υπουργός Εξωτερικών έσπευσε να εκδώσει οργισμένη ανακοίνωση, προς κατευνασμό της ισραηλίτικης κοινότητας.
Ποια ήταν όμως η αντίδραση του ίδιου ανθρώπου, του αντιπροέδρου της αντεθνικής κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών, όταν οι κίναιδοι της αριστεράς και του καρότου βεβήλωναν το άγαλμα του Γέρου του Μοριά Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, επί της οδού Σταδίου στο κέντρο της Αθήνας; Απολύτως καμία, διότι προφανώς η συγκεκριμένη βεβήλωση δεν αφορούσε εβραίους αλλά Έλληνες και εντάσσεται στα πλαίσια του «εκσυγχρονισμού» και της «διεύρυνσης των πνευματικών οριζόντων» του Λαού μας.Είναι πασιφανές ότι η ευαισθησία της πολιτικής ηγεσίας της Χούντας που εξουσιάζει, είναι εξόχως ρατσιστική και εκφράζεται αποκλειστικά όταν πρόκειται για οποιονδήποτε άλλον εκτός των Ελλήνων. Ιδιαίτερα όμως στην περίπτωση των εβραίων, η πολιτική μέριμνα λαμβάνει τιτάνιες διαστάσεις, υποδηλώνοντας εμμέσως πλην σαφώς, τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετεί η αντεθνική κυβέρνηση και τα ανδρείκελά της. Δίχως υπερβολή, θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τον κυβερνητικό συνεταιρισμό σιωνιστικό μόρφωμα. Διαφωνεί κανείς;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...