Κομμουνιστικά Εγκλήματα ΠΗΓΑΔΑ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΣΦΑΓΗ - ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ βιντεοσυλογη

Ο Κομμουνισμός δολοφόνησε τον ελληνισμό του Πόντου!
"Μνήμη μου σε λένε Πόντο" και στο οποίο βλέπουμε τους εναπομείναντες Έλληνες του Πόντου να μιλάνε για τις εξορίες,τις δολοφονίες και το κυνήγι του Στάλιν ενάντια στον Ελληνισμό... Στο βίντεο κάποια στιγμή αναφέρεται οτι κυνηγούσε 90% Έλληνες...



********************

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ - ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ . ΚΚΕ , ΚΝΕ , ΠΑΜΕ .
Οί Γενοκτονίες τών κομμουνιστών : Ρωσσία (66.000.000 !), Καμπότζη (2.500.000, από τά 4.500.000), Τσεχοσλοβακία ( Σφαγή τής Πράγας ), Ρουμανία , Αλβανία , Γερμανία καί όπου αλλού θέλει υψωθεί η Κομμουνιστική Σβάστιγκα ( Σφυροδρέπανο ). Κομμουνισμός... Τό πεντάκτινο Αστέρι τών διάφορων ψευτο αναρχικών , κομμουνιστικών κ.ο.κ. Φασιστικών οργανώσεων , είναι ένα από τά κύρια εμβλήματα τών μασονικών στοών !!! Ό Γερμανοεβραίος Κάρλ Μάρξ , ήταν πρόεδρος τής μασονικής νεολαίας στήν Γερμανία ! Γι΄ αυτό καί φωτογραφιζόταν μέ τό δεξί χέρι στό πέτο όπως ό αντίχριστος ειδωλολάτρης Αδαμάντιος Κοραής ! Μαρξισμός... τό όπιο τών Κομμουνιστών : Στό Γερμανικό Περιοδικό Blinkpunkt δημοσιεύεται « Τό τραγούδι τού κόμματος », στό οποίο περιλαμβάνεται καί ό στίχος : « Τό κόμμα , τό κόμμα , αυτό είναι πάντοτε ορθόν » ! Ό τέως αρχηγός τού Κ. Κ. Τής Γερμανίας, Β. Ούλμπριχτ είχε διακυρρήξει επανειλημένως : « Ή σκέψις γίνεται από τό Κόμμα καί ό '' νέος '', ό σοσιαλιστής άνθρωπος, πρέπει νά υπακούει είς τήν φωνήν τού κόμματος ολόψυχα, ανεπιφύλακτα, χωρίς συζήτηση » ! ( Όποιος τολμάει καί διαφωνεί μέ τό Κόμμα , χαρακτηρίζεται ώς ''ρεβιζιονιστής '', αφορίζεται καί θεωρείται εχθρός τού Κόμματος !). 100% Θρησκευτικός δογματισμός δηλαδή ! Σ.Σ. Υστερα μάς λένε πώς ό Κομμουνισμός δέν είναι θρησκεία !


 **********************
Τα εγκληματα των κομμουνιστων κατα των Ελληνων

Απο τα μεγαλυτερα εγκληματα που εχει δεχθει ο Ελληνικος λαος ειναι απο τους "Ελληνες" και μη κομμουνιστες που βρηκαν αφορμη μετα την κατοχη να αναλαβουν την εξουσια με το ζορι.Οπως αυτο γραφει το καταστατικο τους ακομα και τωρα.ΘΑΥΜΑΣΤΕ λοιπον στο βιντεο τα κατορθωματα τους.



********************

Πως σκότωνε η Tσέκα του Λένιν - Κομμουνιστικές φρικαλεότητες - Чекист - The Chekist

This is Communism in reality! Red terror! Από την ταινία "The chekist".
Οι κομμουνιστές πλασάρουν το παραμυθάκι, ότι δήθεν ο Στάλιν σκότωνε ενάντια στην κομμουνιστική ηθική και στην επαναστατική πολιτική παρακαταθήκη του Λένιν.
Λένε:

"Αχ, και μονο αν ζούσε ο Λένιν μερικά χρόνια ακόμα.. ο Στάλιν ποτέ δεν θα 'παίρνε την εξουσία και δεν θα διαπράττονταν τα εκατομμύρια εγκλήματα του σταλινισμού. Tα πράγματα θα ήταν ..μαγευτικά στην ΕΣΣΔ"
(φυσικά μιλάμε για τους μερικά εχέφρονες κομμουνιστές, οι παράφρονες με τον ζουρλομανδύα του ΚΚΕ, συνεχίζουν να δοξάζουν τον Στάλιν και να δικαιολογούν τα εγκλήματα του)

Ξεχνούν φαίνεται ότι ήταν ο ίδιος ο Λένιν που δημιούργησε την KGB, τότε ονομαζόμενη Τσέκα, με μοναδικό της σκοπός , να εξολοθρεύσει τους πολιτικούς και ταξικούς εχθρούς. Με συνοπτικές διαδικασίες, η Τσέκα, εκτέλεσε μέχρι το τέλος του εμφυλιου ένα εκατομμύριο ανθρώπους






**************************************
ΠΗΓΑΔΑ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΣΦΑΓΗ - ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΣΑΡΑΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ - ΤΣΩΡΤΣΙΛ
Ο Ε.Λ.Α.Σ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΦΕΥΓΑΝ ΑΝΕΤΑ... Ο ΤΣΩΤΣΙΛ ΧΑΙΡΟΝΤΑΝ .. Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 2.500 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ 1000 ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΑΡΤΕΣ. ..
Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ...... ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ.

Με αυτό το video δεν επιδιώκεται η ανάξεση των παθών και του φανατισμού η τη διέγερση του μίσους .
Με καίει η ιστορική αλήθεια και η παραμικρή πτυχή της τύχης των συμπατριωτών μου . Η μαρτύρια αυτή είναι ντοκουμέντο από άνθρωπο τον οποίο δεν ανήκε σε καμία από τις δυο παρατάξεις αλλά κακοποιήθηκε η οικογένεια του και από τις δυο παρατάξεις για το λόγο του ότι έπρεπε να ανήκει αναγκαστικά κάπου. Η καταγραφή αυτής της ιστορίας είναι σημαντική για έμενα για το λόγο του ότι η ιστορική αληθεια πλέον γράφεται από την πένα της πολίτικης και οι περισσότεροι σύγχρονοι ιστορικοί δεν αναζητούν την ιστορική αλήθεια παρά γράφουν πολίτικο μυθιστόρημα.

Σε αυτό το video o παππούς μας λεει την ιστορία του Γιαννη Σαραντοπουλου ο όποιος έγινε αντάρτης για να πολεμήσει του Γερμανούς αλλα ασπαζονταν και τον κουμουνισμο. Στη διαρκεια του δευτέρου αντάρτικου δεν ηθελε να συμμετέχει διοτι οι αδελφοί του δεν άκουγαν τις εντολές του κι έκαναν εγκλήματα, τοτε λοιπον τον έκλεισαν στο σπιτι του και επι τρεις ημερες τον απειλούσαν για να ξαναβγεί στο ανταρτικο ... τελικα πηγε μαζι του μετα από απειλές κατά της οικογενείας του.


Στο video ακούγεται ο διάλογος μεταξύ Αρη Βελουχιώτη και Γιάννη Σαραντοπουλου ώστε να μην γινει η σφαγή του Μελιγαλα.






***********************************
Χρίστος Γούδης - Ο ρόλος Βελουχιώτη & ΚΚΕ στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο







δειτε και εδω









Σχόλια

  1. με τον κουμουνισμο στην ρωσια,οι εγκληματιες βρηκαν ευκαιρια να κανουν τα αισχη τους.μακρυα,απο αυταρχικα καθεστωτα της αριστερας και της δεξιας.στην ελλαδα τα ιδια επραξαν και οι εδω κομουνιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.