Κυριακή, 6 Ιουλίου 2014

Με βρώμικες μεθοδεύσεις μας έσυραν στο ΔΝΤ: Εσχάτη προδοσία από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ!

Εκείνο το οποίο γνωρίζει και ψιθυρίζει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, το γεγονός δηλαδή της προμελετημένης εισόδου της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ από την εγκληματική συμμορία ΠΑΣΟΚ, αρχίζει σιγά-σιγά να συγκεντρώνει σαφή αποδεικτικά στοιχεία, καθιστώντας τα στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου κατηγορούμενα για εσχάτη προδοσία!

Κυριακάτικη εφημερίδα, αποκαλύπτει μέρος της απόρρητης έκθεσης στελεχών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και της ΕΛΣΤΑΤ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου συνέβαλαν με διάφορες δόλιες μεθοδεύσεις στη διόγκωση του ελλείμματος κατά 14,7 δισ. ευρώ, με σκοπό να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις προκειμένου η χώρα να εισαχθεί στο μηχανισμό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Αναφέρεται στην έκθεση: «Όταν ήλθε στην εξουσία η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου στις αρχές Οκτωβρίου του 2009, ο στόχος της οικονομικής πολιτικής της ήταν να δραματοποιηθεί η κατάσταση των Δημόσιων οικονομικών σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνουν αποδεκτά από την Ελληνική κοινωνία νέα σκληρά μέτρα. Η οποιαδήποτε δηλαδή εφαρμογή ήπιας προσαρμογής της οικονομίας σε μεταρρυθμίσεις που θα οδηγούσαν στην σταδιακή μείωση των Δημόσιων ελλειμμάτων και του χρέους, απορρίφτηκε από την τότε κυβέρνηση. Αντίθετα επιλέχθηκε η άμεση και βίαιη προσαρμογή της οικονομίας και της κοινωνίας. Στόχος ήταν η μείωση των εισοδημάτων και γενικότερα του κόστους παραγωγής στον Δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, προκειμένου να δημιουργηθεί μια κατάσταση εσωτερικής υποτίμησης και άνοδο της ανταγωνιστικότητας, δεδομένου ότι η Ελλάδα δεν είχε αυτόνομη νομισματική πολιτική και δεν μπορούσε να επηρεάσει την ισοτιμία του ευρώ. Την εμπειρία για εφαρμογή μιας τέτοιας συνταγής βέβαια, την είχε το ΔΝΤ».
Παρακάτω, επισημαίνει τα εξής: «Στην αντίληψη του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, λόγω της Αμερικανικής του κουλτούρας, δεν υπήρχε κανένας ενδοιασμός ότι η λύση του ΔΝΤ ήταν επιβεβλημένη. Πρόβλημα ήταν το κατά πόσον η ΕΕ θα δεχόταν μια τέτοια επιλογή, εφόσον ουδέποτε στο παρελθόν είχαν εκχωρηθεί εξουσίας στο ΔΝΤ προκειμένου να αναμειχθεί στα οικονομικά της Ευρωζώνης. Οι πολιτικοί ηγέτες της Ευρωζώνης επί χρόνια δυσφορούσαν στην πιθανή ανάμειξη του ΔΝΤ στα Ευρωπαϊκά οικονομικά ζητήματα εφόσον θεωρείτο ότι οι συνταγές του δεν ήταν συμβατές σε μια Ευρώπη ώριμων κοινωνών, κοινό νόμισμα και υψηλό βιοτικό επίπεδο. Ο κ. Γ. Παπανδρέου έκανε αρχικά μια βολιδοσκόπηση των διαθέσεων του κ. Ντομινίκ Στρος Σκαν που ηγείτο του ΔΝΤ. Στις κατ' ιδίαν συζητήσεις τους τέθηκε εκ μέρους του ΔΝΤ ως προαπαιτούμενο να εμπλακεί στο σχέδιο και η ΕΕ, εφόσον ήταν γνωστές οι αντιρρήσεις των ηγετών της. Η μυστική επικοινωνία Παπανδρέου με το ΔΝΤ, ωστόσο, έγινε ευρέως γνωστή αργότερα και καυτηριάστηκε από όλη την τότε αντιπολίτευση, ενώ διατυμπανήθηκε από όλα τα μέσα ενημέρωσης ότι από τον Δεκέμβριο του 2009 ο Παπανδρέου είχε αρχίσει να προσχεδιάζει την ένταξη της χώρας στην «μέγγενη» του ΔΝΤ, ενώ για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης εμφατικά το απέρριπτε».
Το μοναδικό εμπόδιο της προδοτικής κυβέρνησης Παπανδρέου προκειμένου να υλοποιήσει την προσχεδιασμένη είσοδο της Ελλάδας στον μηχανισμό του ΔΝΤ, υπήρξε η αντίδραση των πολιτικών ηγετών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτός ο σκόπελος, υπερκεράστηκε δια της αλλοίωσης των οικονομικών στοιχείων και της σκόπιμης διόγκωσης του ελλείμματος με ραδιουργίες και πρακτικές μαφίας. «Η προτροπή του Στρος Σκαν ότι δεν θα ήταν δυνατή η εμπλοκή του ΔΝΤ στα Δημόσια οικονομικά της Ελλάδας, αν δεν πειθόταν η ΕΕ να το επιτρέψει και παράλληλα να συμμετάσχει, έγινε ο νέος στόχος της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης Παπανδρέου. Έτσι, από το τελευταίο τρίμηνο του 2009, η νέα κυβέρνηση επιδόθηκε σε μια άνευ προηγουμένου παραποίηση των στοιχείων του τρέχοντος ελλείμματος της Γενικής Κυβέρνησης, αποβλέποντας να το αυξήσει αμφίπλευρα μέσω της μείωσης των εσόδων και αύξησης των δαπανών. Η μεθόδευση παραποίησης των Δημόσιων οικονομικών έγινε κυρίως μέσω της αύξησης των δαπανών του τελευταίου τριμήνου του 2009, της μετακύλισης εσόδων από το 2009 στο 2010, της μεταφοράς δαπανών που έπρεπε να γίνουν το 2010 στο 2009, και πάνω απ' όλα με την αλλαγή των κανόνων της ΕΛΣΤΑΤ αναφορικά με το οικονομικό αποτέλεσμα των ΟΤΑ, ΟΚΑ, ΝΠΔΔ και ελλειμμάτων των ΔΕΚΟ τα οποία προστέθηκαν στο έλλειμμα της Γενικής Κυβέρνησης», τονίζει η έκθεση η οποία θα έπρεπε ήδη να αποτελεί το εφαλτήριο της επέμβασης της δικαιοσύνης.
Από πολιτικής απόψεως, αντιλαμβάνεται πλέον ο καθένας τον λόγο για τον οποίο η ψοφοδεξιά ΝΔ προστατεύει τόσο απροκάλυπτα τους εγκληματίες του ΠΑΣΟΚ, συμμετέχοντας επί της ουσίας σε ένα αδιανόητο για τον κοινό νου εθνικό έγκλημα. Επιπλέον όμως, αναδεικνύεται και ο σκοτεινός ρόλος του Σύριζα, ο οποίος έκανε τα πάντα προκειμένου να μην οδηγηθεί ο Γιώργος Παπανδρέου ενώπιον της δικαιοσύνης.
Εκείνο το οποίο αποδεικνύεται περίτρανα, είναι το γεγονός πως το πολιτικό παιχνίδι ήταν εξ' αρχής στημένο, με τη συμμετοχή όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων της Βουλής κατά το 2009. Το σχέδιο των εχθρών του Λαού και της Πατρίδος προχωρούσε ομαλά, μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε ο αστάθμητος παράγοντας ο οποίος απειλούσε να ξεσκεπάσει την τιτάνια απάτη. Είναι ξεκάθαρο πια, ότι ο αστάθμητος παράγων έκανε την εμφάνισή του τον Μάιο του 2012 και δεν είναι άλλος από τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Ιδού και η πραγματική αιτία πίσω από τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις των στελεχών της.

Όταν η αδικία μετατρέπεται σε Νόμο, τότε η Εθνική Αντίσταση γίνεται Καθήκον! Καμία ανοχή στην εγκληματική συμμορία Σαμαρά-Βενιζέλου, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...