ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ; ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ; ΗΡΘΕ Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ! ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ!!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΡΕ Μ@Λ@ΚΕΣ!!!!

ΕΡΧΕΤΑΙ το μεγάλο μακελειό με τους πλειστηριασμούς στα ακίνητα. Η Τρόικα απαιτεί να βγαίνουν τα σπίτια όσων χρωστούν στο Δημόσιο μπιρ παρά. Ενα σπίτι με αντικειμενική 150.000 ευρώ, να βγαίνει με τιμή εκκίνησης τα 50.000 ευρώ-σκοτωμένο δηλαδή.


Ενω τα σπίτια με αντικειμενική αξία τις 50.000 ευρώ θα βγαίνουν στην τιμή ενός πακέτου καρέλια σέρτικα. Μιλάμε για πραγματικό ολοκαύτωμα σε ένα κράτος που κάθεται πάνω στην πυρηνική βόμβα 110 δις κόκκινων δανείων σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά.
Στο μεταξύ η εξαθλιωμένη ελληνική κοινωνία σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία έχει μειώσει κατά 20% τα έξοδα στις αγορές τροφίμων πρώτης ανάγκης!
Αντιλαμβάνεστε πόλυ δύσκολα θα πληρώσει κάποιος ακόμη και 30 ευρώ το μήνα για το ρυθμισμένο κόκκινο δάνειο.
Αυτή είναι μία από τις  πυρηνικές βόμβες που οι Σαμαράς-Βενιζέλος θέλουν τα μεταφέρουν- το γρηγορότερο- στο ασκέρι του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να γίνει Κούγκι.

Και φυσικά δεν είναι η μόνη. Οι προσφυγές των επαγγελματικών ομάδων στη Δικαιοσύνη και η δικαίωσή τους-όπως συνέβη με τους ένστολους και τους δικαστές-θα στείλει τον Παναή Σκουρλέτη και τον Νίκο Παππά να παίζουν κιθάρα στο σταθμό του Μονάχου για να μαζέψουν κάνα ευρουλάκι ώστε να μπορέσουν να κάνουν κοινωνική πολιτική… (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ – ΕΑΝ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ)…
ethnikismos



Σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΝΒΑ ΠΑΘΕΤΕ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ!!!!!!!!!!!!ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΝΔΚΡΑΤΗ ΚΑΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΣΟΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΩ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.