Ο Βενιζέλος απαγόρευσε την επίσκεψη Ρώσων αξιωματούχων; Στους τούρκους όμως ανοίγει διάπλατα τις πόρτες της Θράκης!

Η τάση των κυβερνώντων μας προς την γονυκλισία και την εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων είναι πραγματικά σκανδαλώδης. Είδαμε πριν μερικές μέρες την «βόλτα» που έκανε στην Θράκη ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, συνοδεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Η ανοχή της κυβέρνησης των υποτακτικών σε τέτοιες τουρκικές φιέστες, εντός των ελληνικών εδαφών, κινείται βεβαίως στα όρια της εθνικής προδοσίας, δεδομένης της τουρκικής επεκτατικής πολιτικής στην περιοχή.

Την ίδια ώρα που η Τουρκία προσπαθεί να εγκολπωθεί την μουσουλμανική μειονότητα ορίζοντας την  ως ένα «ενιαίο τουρκικό πράγμα», για να χρησιμοποιήσουμε τα λόγια του υπ. Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Χριστόπουλου, οι πολιτικάντηδες είτε προσκυνούν στο «σπίτι του Κεμάλ», είτε ανέχονται τους τουρκοπράκτορες στις τάξεις τους και τις τουρκικές φιέστες που αυτοί διοργανώνουν.
Από την άλλη μεριά η Ρωσία έχει πολλάκις προσφέρει (για το συμφέρον και της ίδιας…) διέξοδο στην Ελλάδα από τον στείρο και καταστροφικό αμερικανισμό. Παράλληλα η πλειονότητα των τουριστών που αφήνουν χρήμα στην Ελλάδα είναι επίσης από την Ρωσία. Θα περίμενε, λοιπόν, κανείς ότι οι ρώσοι αξιωματούχοι θα γίνονταν αποδεκτοί στην Ελληνική Επικράτεια, αν όχι στα πλαίσια μίας Εθνικής Πολιτικής, τουλάχιστον στα πλαίσια που γίνεται ανεκτή και η τουρκική επιθετικότητα.

Όμως, όπως διαβάζουμε σε ιστοσελίδα που ασχολείται εντόνως με τα θέματα της Θράκης, το ΥΠΕΞ, του Βενιζέλου, απαγόρευσε την είσοδο στην Ελλάδα στην Βαλεντίνα Ιβάνοβα Ματβιγιένκο, η οποία είναι το νούμερο τρία της ρωσικής κυβέρνησης! Ο λόγος που αναφέρεται για αυτή την απαγόρευση είναι οι «κυρώσεις που έλαβαν οι ΗΠΑ και η Ε.Ε. κατά της Ρωσίας». Η πηγή των ειδήσεων, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, είναι «τουρκόφωνες εφημερίδες», συνεπώς δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την εγκυρότητα της είδησης. Όμως, σε περίπτωση που ισχύει θα αποτελεί άλλη μία βλακώδη ή προδοτική ενέργεια του ανεκδιήγητου προέδρου της εγκληματικής συμμορίας ΠΑΣΟΚ, που λυμαίνεται τον τόπο εδώ και δεκαετίες. 

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.