ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Στόχος ήταν ο Β.Πούτιν: Πήγαν να προκαλέσουν Γ' ΠΠ!

ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ BOEING  ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ
Τρομακτική αποκάλυψη: Νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο στόχος των δραστών ήταν το αεροσκάφος του Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς κάποιοι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού απεργάζονται σχέδια Γ' ΠΠ, διότι στην Ουκρανία ουδείς πράττει τίποτα χωρίς να ρωτήσει τα κέντρα εξουσίας της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ.

 Σύμφωνα με το Russia Today, το αεροσκάφος του Ρώσου προέδρου είχε ακολουθήσει σχεδόν την ίδια διαδρομή με το Boeing 777, λίγη μόνο ώρα πριν από τη φονική συντριβή.

 Πηγή η οποία μίλησε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax και θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, ανέφερε ότι το αεροπλάνο του Πούτιν και το αεροπλάνο των Μαλαισιανών Αερογραμμών ταξίδευαν στον ίδιο αεροδιάδρομο και τα στίγματά τους βρέθηκαν στο ίδιο σημείο, αλλά με διαφορά μικρής ώρας.



«Βρέθηκαν κοντά στη Βαρσοβία, στα 10.000 πόδια. Το προεδρικό αεροπλάνο ήταν εκεί στις 16:21 (ώρα Μόσχας) και το Μαλαισιανό αεροσκάφος στις 15:44 (ώρα Μόσχας)», ανέφερε η πηγή, προσθέτοντας ότι τα δύο αεροπλάνα μοιάζουν στην όψη, αφού έχουν παρόμοιο περίγραμμα, διαστάσεις αλλά και χρώματα.

Σύμφωνα με την αποκάλυψη αυτή, γίνεται πλέον φανερό ότι πίσω από το τραγικό δυστύχημα κρύβονται οι ουκρανικές δυνάμεις, οι οποίες, κατά τον άνθρωπο που μίλησε στο Interfax, μπέρδεψαν το Boeing 777 με το αεροσκάφος του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με αξιωματούχο της ρωσικής αεροπορίας, ο οποίος μίλησε στο Reuters, το επιβατικό αεροπλάνο επρόκειτο να εισέλθει στον ρωσικό εναέριο χώρο στις 5:20 (τοπική ώρα), αλλά δεν τα κατάφερε ποτέ.

«Το αεροπλάνο συνετρίβη 60 χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα», είπε ο άντρας.

Σήμερα ο πλανήτης γλύτωσε από έναν θερμοπυρηνικό πόλεμο, τον οποίο αεπεγνωσμένα ζητούν κάποιοι στην Ουάσιγκτον για να διατηρήσουν την καταρρέουσα αμερικανική δύναμη.






ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 295 ΕΠΙΒΑΙΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ “ΜΗ17″ – ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ BOEING – ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ – ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ – ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO









ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ...
Oυκρανικά μαχητικά κατέρριψαν το Boeing; - Mαρτυρία Ισπανού ελεγκτή από τον πύργο ελέγχου του Κιέβου


Ισπανός ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας ανέβασε στο twιiter μαρτυρία ότι είδε στην οθόνη στον πύργο ελέγχου του Κιέβου δύο ουκρανικά μαχητικά  να καταδιώκουν το Μαλαισιανό αεροσκαφος. Ο συγκεκριμένος ανήκει στην Eurocontrol και για αυτό βρισκόταν στο Κίεβο.


«Μάρτυρες είδαν το Boeing 777 να δέχεται επίθεση από ένα ουκρανικό καταδιωκτικό αεροσκάφος. Λίγο αργότερα το αεροσκάφος κόπηκε στα δύο και έπεσε στο έδαφος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ. Μετά την επίθεση το ουκρανικό αεροσκάφος κατερρίφθη και έπεσε και αυτό στο έδαφος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ», αναφέρει ο επίσημος ιστότοπος της αυτοανακηρυχθείσας αυτής Δημοκρατίας, αν και ο ουκρανικός στρατός αναφέρει ότι δεν έχει καμία σχέση με την πτώση του αεροσκάφους.



























Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.