Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014

Χαμός στη Βουλή με Κασιδιάρη-Αθανασίου..Νέα παραδοχή παρέμβασης από τον Αθανασίου: Ναι, πήρα τηλέφωνο την Τσάμη! (Βίντεο)

Οξύτατη αντιπαράθεση ανάμεσα στον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη είχανε στη Βουλή με αφορμή το δημοσίευμα του περιοδικού HOT DOC στο οποίο αναφερόταν πως ο κ. Αθανασίου παρέλειψε να δηλώσει στο πόθεν έσχες του, 281 τμ πολυτελούς κατοικίας, με τον υπουργό να δηλώνει πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη.Σε επίκαιρη του ερώτηση ο βουλευτή Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης ερώτησε τον υπουργό του Σαμαρά για την εγκληματική ολιγωρία των δικαστικών αρχών και του Αθανασίου που οδήγησε σε «παραγραφή» των ευθυνών Βενιζέλου-Παπακωνσταντίνου για το σκάνδαλο των υποβρυχίων.
Παράλληλα, κατακεραύνωσε τον υπουργό δικαστικής εξουσίας για την αποδεδειγμένη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, καθώς βουλευτές του κόμματος οδηγούνται στην φυλακή με μοναδική κατηγορία ότι είναι μέλη Πολιτικού Συμβουλίου, ενώ σε άλλους επιβάλλονται οι αντισυνταγματικοί περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης του λόγου!

Ο κύριος Κασιδιάρης τόνισε πως αυτήν την στιγμή πάνω από 1000 στελέχη, υποψήφιοι και επιστημονικοί συνεργάτες της Χρυσής Αυγής "ζητούν" με υπογραφή τους την ποινική τους δίωξη, αν ο Λαϊκός Σύνδεσμος είναι "εγκληματική οργάνωση", όπως ισχυρίζονται οι  δικαστικοί λειτουργοί.

Τέλος, για ακόμη μια φορά παραδέχτηκε την παρέμβασή του στο έργο της Δικαιοσύνης, διευκρινίζοντας ότι όταν βρισκόταν στις Βρυξέλλες τηλεφώνησε στην προϊσταμένη του Πρωτοδικείου Τσάμη, την ώρα που απολογούνταν ο Αρχηγός και οι υπόλοιποι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στους ανακριτές, για να μάθει πώς πάει η κατάσταση σε μια υπόθεση που ενδιέφερε όλους τους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...