Ρεσιτάλ γελοιότητας από Κλάπα και Ντογιάκο: Πολέμησε στο Βιετνάμ η καραμπίνα του Κασιδιάρη!

Ρεσιτάλ γελοιότητας από Κλάπα και Ντογιάκο: Πολέμησε στο Βιετνάμ η καραμπίνα του Κασιδιάρη!
Περιπαίζοντας προ μερικών μηνών τους νοσηρούς πολιτικούς εγκεφάλους αλλά και τους επίορκους δικαστικούς και τους δημοσιογραφικούς «προστάτες» της ψευτοδημοκρατίας, οι οποίοι επιχειρούσαν μετά φανατισμού να πείσουν την κοινή γνώμη πως η Χρυσή Αυγή συνιστά μια εγκληματική οργάνωση, ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης είχε δηλώσει από βήματος της Βουλής πως ήταν άρτι αφιχθείς από επίπονη στρατιωτική εκπαίδευση στο Αφγανιστάν!



Φαίνεται όμως πως στην ανεκδιήγητη κοινοβουλευτική Μπανανία της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, η εμπόλεμη κατάσταση στο Αφγανιστάν είναι πολύ πρόσφατο γεγονός για να χαρακτηρίσει τον «εγκληματικό» χαρακτήρα του συναγωνιστή Κασιδιάρη. Έπρεπε να επινοηθεί κάτι πολύ πιο... προσιτό και στομφώδες για να πειστεί ο μέσος ψηφοφόρος των κομμάτων της κλεπτοκρατίας για την ορθότητα μιας παράλογης καθ’ όλα απόφασης των ανακριτικών αρχών. Κάπως έτσι, επίορκοι δικαστικοί οι οποίοι ευτελίζουν κάθε έννοια δικαίου, έφτασαν στο σημείο να συνδέσουν το κυνηγετικό όπλο (με νόμιμη άδεια παρακαλώ) Κασιδιάρη, με τον πόλεμο του Βιετνάμ!













«Περαιτέρω, τα λειόκαννα όπλα -όπως τα επίδικα- λόγω των πλεονεκτημάτων τους έχουν χαρακτηριστεί, ιστορικά, ως όπλα μάχης (Βʼ Παγκόσμιο Πόλεμο, Βιετνάμ), τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ως πολεμικά (στρατιωτικά) όπλα μικρών αποστάσεων, λόγω του μικρού ή μεσαίου βεληνεκούς. Συνεπώς, τα συγκεκριμένα όπλα, σύμφωνα και με όσα προαναφέρονται, υπάγονται στις περιοριστικούς αναφερόμενες κατηγορίες όπλων του άρθρου 15 § 1 του ν. 2168/1993, όπως ισχύει, απορριπτομένου ως αβάσιμου του σχετικού υπερασπιστικού ισχυρισμού. Ο ισχυρισμός του κατηγορουμένου ότι δεν θα ήταν δυνατή η απʼ αυτόν διακίνηση των όπλων σε τρίτους, δεδομένου ότι, σεπερίπτωση τελέσεως αξιόποινης πράξης με αυτά, θα ήταν ευχερής η εξακρίβωση του κατόχου τους (δηλαδή του ίδιου), αλυσιτελώς προβάλλεται, καθόσον, όπως προεκτίθεται, σε βάρος του απαγγέλθηκε η κατηγορία για εφοδιασμό εγκληματικής οργάνωσης, με το σκοπό που αναλυτικά προεκτίθεται και αυτή της διάθεσης των όπλων σε τρίτους για διάπραξη κακουργήματος», κραυγάζει πλήρης αλαζονείας μια δικαστική εξουσία έρμαιο του πλέον αισχρού και τυραννικού πολιτικαντισμού.
Υπό το σκεπτικό Ντογιάκου, Κλάπα και Δημητροπούλου, όλοι οι Έλληνες πολίτες οι οποίοι κατέχουν νομίμως κυνηγετικά όπλα, αποτελούν εν δυνάμει εγκληματίες, μιας και τα όπλα τους «έχουν χαρακτηριστεί ιστορικά (!) ως όπλα μάχης». Όσο κι αν επιδιώκουν όμως οι εγκάθετοι της Χούντας να πείσουν την κοινή γνώμη πως ο Κασιδιάρης ετοιμαζόταν να ξεκινήσει ένα νέο πόλεμο του Βιετνάμ, δεν τα καταφέρνουν διότι απλούστατα έχουν καταστεί περίγελος της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.
Εκφράζοντας τόσο τη νομική πραγματικότητα όσο και τη κοινή λογική, ο συνήγορος του εκπροσώπου Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, κ. Νίκος Αντωνιάδης, παραθέτει τα κάτωθι: «Δημοσιοποιώ το περιεχόμενο της προσφυγής του εντολέα μου Ηλία Κασιδιάρη κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης, με το οποίο κυριολεκτικώς διαλύει το σαθρό οικοδόμημα του σκεπτικού της κράτησής του, στο οποίο σκεπτικό γίνεται πρωτοφανής επίκληση σε ποιοτικά στοιχεία του χαρακτήρα του κ. Κασιδιάρη (τα οποία, ούτως ή άλλως γνωστά στην πρώτη ανάκριση για το κύριο αδίκημα και είχαν ήδη αξιολογηθεί από τους ανακριτές του ν. 4022/2011 κατά της κράτησής του), ουδεμία απάντηση δίδεται στο ότι το ένα εκ των δύο όπλων ανήκει στον πατέρα του, γίνεται απίστευτη αναφορά σε όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στον πόλεμο του ... Βιετνάμ για να "δικαιολογηθεί" ο κακουργηματικός χαρακτήρας της επίδικης οπλοκατοχής, υποτίθεται ότι απαντάται ο ισχυρισμός ότι δεν νοείται να τροφοδοτείς εγκληματική οργάνωση με ... ονομαστικά όπλα, αλλά η απάντηση είναι πραγματικά ακατάληπτη, βεβαιώνεται ψευδώς ότι πριν γνωμοδοτήσει ο κ. Ντογιάκος επί της δικονομικής μεταχείρισης του εντολέα μου, ρωτήθηκα τόσο εγώ όσο και ο κ. Κασιδιάρης από τον εισαγγελέα, ενώ ο εν λόγω εισαγγελέας, όπως κατήγγειλα μετά το πέρας της ανάκρισης, αρνήθηκε να υποβάλει την παραμικρή ερώτηση, και άλλα πολλά που θα αναγνώσετε στο κείμενο της προσφυγής, στο οποίο έχουν ενσωματωθεί τα κείμενα του απολογητικού υπομνήματός του και της απολογίας του ενώπιον ανακριτριών και εισαγγελέα που έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί.
Αναμένουμε το Συμβούλιο Εφετών να αποκαταστήσει τη δικονομική τάξη, να προστατεύσει το Σύνταγμα, αλλά και την κοινή λογική.
Επισυνάπτω και τις ονομαστικές νόμιμες άδειες των δύο όπλων για να γίνει απολύτως κατανοητό το μέγεθος του εγκλήματος σε βάρος του Ηλία Κασιδιάρη. Ακόμη και αν δεχθούμε ότι αυτά μετατράπηκαν σε άλλα όπλα, ακόμη και αν αυτά μετατράπηκαν σε όπλα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ή του πολέμου του Βιετνάμ (όπως διαβάζετε στο απίστευτο ένταλμα) ακόμη και εάν αυτά κατέστησαν... πυρηνικά όπλα, δεν έπαυσαν ποτέ να φέρουν την ταυτότητα "Κασιδιάρης", ώστε καταλύεται η κοινή λογική ότι με αυτά προμήθευε εγκληματική οργάνωση, βέβαιος ότι θα συλληφθεί πάραυτα μετά την πρώτη χρήση τους ...!».
Η στοιχειώδης λογική, την οποία εντέχνως και σκοπίμως απεμπολούν επίορκοι λειτουργοί της δικαστικής εξουσίας και οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι των κιτρινοφυλλάδων, είναι -δυστυχώς για εκείνους- αμείλικτη: παρανομούν συνειδητά και κατ’ εντολή της πραγματικής εγκληματικής συμμορίας, της Χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.