Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014

Περιοδεία του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης στην Θράκη με τις ευλογίες της προδοτικής συγκυβέρνησης

Περιοδεία του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης στην Θράκη με τις ευλογίες της προδοτικής συγκυβέρνησης
Σε πλήρη εφαρμογή το τουρκικό σχέδιο «Κοσσοβοποίησης» της Θράκης
Όπως πάντα, με το πρόσχημα της μουσουλμανικής θρησκείας, αξιωματούχοι και βουλευτές διαφόρων κομμάτων εκ Τουρκίας “επισκέπτονται” την Θράκη μας.
Έτσι και φέτος, με την ελλαδική συγκυβέρνηση “να κοιμάται τον ύπνο του δικαίου”, οι τούρκοι αλωνίζουν στην Θράκη, και πιο συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Εμρουλλάχ Ισλέρ, ο βουλευτής Προύσας του ΑΚΡ Χακάν Τσαβούσογλου, ο πρόεδρος της ΤΙΚΑ Σερντάρ Τζαμ και ο Γενικός Συντονιστής του IRCICA Χαλίτ,
όπως μας ενημερώνει η ιστοσελίδα tourkikanea.gr.
Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Εμρουλάχ Ισλέρ συναντήθηκε με τους ψευτομουφτήδες Αχμέτ Μέτε και Ιμπραήμ Σερίφ, επισκέφτηκε την “τουρκική ένωση Ξάνθης”, ενώ καθ’ όλη την διάρκεια της “επίσκεψής” του συνοδευόταν από την αρχιπρακτοράντζα, τον πρόξενο Ιλχάν Σενέρ.
Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Εμρουλλάχ Ισλέρ επισκέφτηκε επίσης την “ένωση τουρκικής νεολαίας Κομοτηνής”, τα κεντρικά γραφεία του DEB, καθώς και το προξενείο της Τουρκίας στην Κομοτηνή, όπου συναντήθηκε με τους τρεις μειονοτικούς βουλευτές. Επίσης, μετέβη και στο χωριό Εχίνος.
Δείτε και το βίντεο από το Xanthipress:
Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα και ανεξάρτητα από τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης, την Θράκη επισκέφτηκε και ο βουλευτής των γκρίζων λύκων Λουτφί Τουρκάν, μετέχοντας σε ιφτάρ που οργανώθηκε στο χωριό Λύκειο του Δήμου Αρριανών.
Οι “επισκέψεις” του τούρκων έχουν καταντήσει να είναι πιο συχνές ακόμη και από τις περιοδείες των ελληνόφωνων της προδοτικής συγκυβέρνησης και των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου, οι οποίοι θυμούνται την Θράκη μόνο στις προεκλογικές περιόδους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...