Με τις ευλογίες του υπουργείου Εσωτερικών, νέοι λαθρομετανάστες στην Χώρα μας ,, Οι Γερμανοί είπαν ότι θα χτίσουν σχολείο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βουλευτης  Μιχάλης Αρβανίτης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με το νέο ρυθμιστικό σχέδιο Αθήνας - Αττικής και άλλες διατάξεις.
Ο Συναγωνιστής επισήμανε την ανήκουστη πράξη του Δημάρχου Καλαβρύτων, Λαζουράς, ο οποίος παραιτήθηκε των αποζημιώσεων που δικαιούνται τα μαρτυρικά Καλάβρυτα από τους Γερμανούς. Αντίθετα, θα δημιουργηθεί ένα ελληνογερμανικό ταμείο, χωρίς να έχει ερωτηθεί η Καλαβρυτινή κοινωνία, χωρίς την γνώμη της Ενώσεως θυμάτων Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος.
Κανείς δεν ξέρει ποιος θα διαχειρίζεται τα χρήματα αυτά, ενώ οι
Γερμανοί είπαν ότι θα χτίσουν σχολείο! Έχουν καταλάβει πως η ηγεσία της Ελλάδος είναι ανόητη και αποχαυνωμένη.
Τόνισε, επίσης, την παράνομη πράξη να συνεχίζεται ο αποκλεισμός της κας Ζαρούλια από το επισκεπτήριο του Κορυδαλλού, ενώ ήδη έχει αποφασιστεί να μπορεί να επισκέπτεται τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγή μόνο την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα. Παρ’ όλα αυτά, την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα συνήθως πραγματοποιείται στάση εργασίας από του σωφρονιστικούς.
Το νομοσχέδιο ικανοποιεί μόνο τις επιταγές των τοκογλύφων και της διαπλοκής. Η Ελλάδα με το πέρας του καιρού αφανίζεται πνευματικώς και βιολογικώς.

Ήδη το υπουργείο Εσωτερικών έχει εξαγγείλει ότι θα προσελκύσουν κι άλλους μετανάστες λόγω του δημογραφικού προβλήματος. Με την εισβολή των λαθρομεταναστών στην Χώρα κάνουμε την αστυνομία και το λιμενικό υποχείριό τους.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.