Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

Όχι στο ξεπούλημα της ΔΕΗ - Δημοψήφισμα τώρα! ΒΙΝΤΕΟ

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη ομιλία, (καθώς ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης καλείται αύριο να "απολογηθεί" για ανύπαρκτα αδικήματα) ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου που προβλέπει το ξεπούλημα της ΔΕΗ και των ενεργειακών πόρων της χώρας.
Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης τόνισε πως η Χρυσή Αυγή ζητά την άμεση σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής, ώστε να πραγματοποιηθεί συζήτηση για την διενέργεια δημοψηφίσματος.
Στα πρακτικά κατατέθηκαν οι προτάσεις για διενέργεια
δημοψηφίσματος που έγιναν το 2008 σχετικά με την κοινωνική ασφάλιση, όπου τότε με κυβέρνηση ΝΔ αθροίστηκαν οι ξεχωριστές προτάσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Στις υπογραφές που κατατέθηκαν τότε από διαφορετικά κόμματα και αθροίστηκαν, διακρίνει κανείς και την υπογραφή του νυν αντιπροέδρου της μνημονιακής συγκυβέρνησης, Βαγγέλη Βενιζέλου.
Η Χούντα Σαμαρά δεν θέλει να πραγματοποιηθεί η συζήτηση για την διενέργεια δημοψηφίσματος, καθώς εκεί θα καταδειχθεί πως δεν έχει την απαραίτητη στήριξη για να εκλέξει μνημονιακό Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Η Χρυσή Αυγή, παρά τις παράνομες πολιτικές διώξεις θα συνεχίσει να αντιστέκεται στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας στους διεθνείς τοκογλύφους και θα δίνει τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...