Τρίτη, 8 Ιουλίου 2014

ΜΕΓΑΣ ΠΑΣΟΚΑΡΧΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ: ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΤΟΛΗ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Τους εκλογικούς του στόχους για τις προσεχείς εκλογές, έθεσε ο… βουλιμικός μέγας πασοκάρχης Ευάγγελος κατά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, που δεν είναι άλλος, από το να έρθει τρίτο κόμμα. Ιδού με ποιο (ακλόνητο…) επιχείρημα:
«Νέος εκλογικός στόχος του ΠΑΣΟΚ, όποτε γίνουν οι εκλογές, είναι να αποτελέσει τον τρίτο πόλο, να είναι δηλαδή το τρίτο κόμμα, για να πάρει την τρίτη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Δεν είναι εθνικά επιτρεπτό να πάρει η Χρυσή Αυγή εντολή σχηματισμού κυβέρνησης».


Ο (μονίμως) πεινασμένος (για εξουσία και χρήμα…) καρβέλια ονειρεύεται! Αλλά δε θα φάει ούτε αυτή τη φορά. Κι ας μην ανησυχεί για την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης (την οποία λαμβάνει μέχρι και το 3ο κόμμα). Με κάποια πρόχειρη δικαιολογία, σίγουρα θα ληφθεί κοινή απόφαση του προέδρου Καρόλου (ή όποιου άλλου κομμουνιστή είναι πρόεδρος μετά τις εκλογές) και όλων των κλεφτοσυμμοριών του… συνταγματικού τόξου, να μην δοθεί εντολή στην Χρυσή Αυγή.

Πράγμα που ουδόλως θα μας πειράξει. Γιατί την εντολή, θα την πάρουμε μία και καλή από τον ελληνικό λαό!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...