Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

Έκτακτο: Τουρκικά μαχητικά κρούσης πάνω από τους Φούρνους - Αγνοείται η αντίδραση του ΓΕΕΘΑ

ΤΕΣΣΕΡΑ F-4Ε 2020 ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1000 ΜΕΤΡΑ ΥΨΟΣ!
Τέσσερα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη κρούσης/βομβαρισμού F-4E 2020 πέταξαν σήμερα το μεσημέρι πάνω από τις νήσους Φούρνους πραγματοποιώντας ακόμη μια τουρκική επιθετική κίνηση στο Αιγαίο, σε μία κλασική αποστολή εικονικού βομβαρδισμού του ελληνικού εδάφους με το ΓΕΕΘΑ που είναι υπεύυνο για την αεράμυνα της χώρας να είναι απλός θεατής και να μόνο ... καταγράφει τα νούμερα των τουρκικών μαχητικών...
 Τα αεροσκάφη εισήλθαν στις 15:18 στο FIR ΑΘΗΝΩΝ μεταξύ Ν. Χίου και Ν. Λέσβου.


Στη συνέχεια ο σχηματισμός πραγματοποίησε στις 15:45 υπέρπτηση πάνω από τις νησίδες  Ανθρωποφάγοι στο σύμπλεγμα των νησιών των Φούρνων πετώντας σε ύψος λιγότερο των 1000 μέτρων για να εξέλθει του FIR ΑΘΗΝΩΝ στις 15:47

Πρόκειται ασφαλέστατα για ακόμη μια τουρκική κίνηση η οποία επιχειρεί να καταδείξει στην πράξη τους σχεδιασμούς της Άγκυρας για μοίρασμα του Αιγαίου στα δύο ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού.

Μόνο φέτος έχουν πραγματοποιηθεί 6 εικονικοί βομβαρδισμοί ελληνικού εδάφους στο Αιγαίο και πιο συγκεκριμένα 2 τον Ιανουάριο, 2 το Μάρτιο και 2 τον Μάιο.

Ερωτηματικό πάντως αποτελεί η, για άλλη μια φορά, εξαιρετικά καθυστερημένη αντίδραση του ΓΕΕΘΑ το οποίο είναι και υπεύθυνο για την αεράμυνα της χώρας.

Τα τουρκικα μαχητικά δεν αναχαιτίστηκαν και πέρασν ανενόχλητα επάνω από τους Φούρνους, των οποίων το ιδιοκτησιακό καθεστώς επίσημα η Τουρκία αμφισβητεί και δεν δέχεται ότι τα νησιά ανήκουν στην Ελλάδα. Η μη αντίδραση από ελληνικής πλευράς ισχυροποιεί και τεκμηριώνει την τουρκική θεώρηση, αφού δεν υπάρχει καμία αντίδραση παρά απλή αναγνώριση από απόσταση ενός μιλίου περίου.

Αάν έχουν λάβει τέτοιου είδους πολιτικές εντολές οφείλει να βγει ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος και να το πει.

Αν δεν έχουν λάβει τέτοιες εντολές είναι απλά ανεπαρκείς και το σύστημα άμυνας της χώρας χωλαίνει και μάλιστα σοβαρά...

defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...