Βίντεο δείχνει BUK-M1 του ουκρανικού Στρατού να αποχωρεί με δύο λιγότερα βλήματα!

Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ
Ενα βίντεο ντοκουμέντο, όπου φαίνεται ένας εκτοξευτής BUK-M1 του ουκρανικού Στρατού με δύο βλήματα να λείπουνν από την θέση τους κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.
 Ο εκτοξευτής είναι φορτωμένος σε ένα φορτηγό βαρέως τύπου από αυτά που χρησιμοποίησε ο ουκρανικός Στρατός για να μεταφέρει τα συστήματα στην περιοχή της τελευταίες δύο ημέρες.

Το ερασιτεχνικό βίντεο που τράβηξαν οι ρωσόφωνοι.


Το βίντεο τραβήχτηκε περίπου δύο ώρες μετά τη συντριβή του μοιραίου Boeing και όπως φαίνεται, από το σύστημα εκτόξευσης λείπουν δύο από τους τέσσερις πυραύλους που διαθέτει ο κάθε εκτοξευτήρας.

Βρίσκεται ακριβώς στην ίδια περιοχή που το ρωσικό υπουργείο Αμυνας ανέφερε ότι είχαν αναπτυχθεί ουκρανικές συστοιχίες BUK-M1.

Oπως ανέφερε η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου: "Οι ρωσικές ραδιοτεχνικές υποδομές κατά την διάρκεια της 17ης Ιουλίου κατέγραψαν την εκπομπή και τον εγκλωβισμό αεροσκαφους από το 9s18 Kupol της μονάδας Buk-M1 που έχει αναπτυχθεί στην Styla (30 χλμ. νοτίως του Donetsk)".

Η όλη υπόθεση θυμίζει σε πολλά την ρίψη χημικών όπλων σε προάστειο της Δαμασκού πέρσι τον Αύγουστο από τους ισλαμιστές προκειμένου να κατηγορηθεί η συριακή κυβέρνηση και να προκληθεί δυτική κτύπημα στην Συρία το οποίο αποφεύχθηκε στο "παρά 1'" για να αποδειχθεί στην συνέχεια ότι τα χημικά βλήματα τα είχαν εκτοξεύσει ισλαμιστές.

Οπως και τότε είχαν δοθεί στην δημοσιότητα από τους Αμερικανούς συνομιλίες δήθεν μεταξύ Σύρων αξιωματούχων που υποτίθεται ότι ομολογούσαν ότι είχαν ρίξει τα χημικά για να αποδειχθούν εν συνεχεία ότι ήταν πλαστές, όπως συνέβη και σήμερα με τις συνομιλίες δήθεν ρωσόφωνων που μιλούν σαν από το σαλόνι του σπιτιού τους και "μολογούν" ότι κατέρριψαν το αεροσκάφος επειδή μετέφερε "κατασκόπους"!


defencenet

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.