"EΠΙΑΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ" ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ Βίντεο ντοκουμέντο: Ρωσικά Su-25 "θερίζουν" φάλαγγες του ISIL

Bίντεο ντοκουμέντο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με τα ρωσικά Su-25 να βομβαρδίζουν φάλαγγα 200 οχημάτων της ISIL καταστρέφοντάς την ολοσχερώς, προκαλώντας την πρώτη μεγάλη καταστροφή στο πεδίο της μάχης για την δολοφονική ισλαμιστική οργάνωση.
 Μάλιστα όπως αναφέρουν Ιρακινοί επίσημοι, τα πέντε παραληφθέντα από την ιρακινή Αεροπορία μαχητικά έχουν αναπτυχθεί ήδη σε διάφορες τοποθεσίες όπου παρίσταται η άμεση ανάγκη χρήσης τους. Έχουν βομβαρδιστεί και άλλες οχυρομένες θέσεις των εγκληματιών της ISIL, όλες κοντά στην Μοσούλη.


Το ρωσικό Su-25 κατέστρεψε φάλαγγα 200 οχημάτων στην περιοχή Haramat της Μοσούλης, η οποία κατευθυνόταν στην πρωτεύουσα Βαγδάτη. Δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των απωλειών των ισλαμιστών, αλλά δεδομένου του μεεγέθους της φάλαγγας πρέπει να είναι ιδαίτερα μεγάλος.

Την ίδια στιγμή ο αναθαρημένος ιρακινός Στρατός εξαπέλυσε μεγάλη επίθεση στην al-Ghabat region έδρα της 5ης Ταξιαρχίας.

Τα μαχητικά τα πιλοτάρισαν βετεράνοι απόστρατοι Ρώσοι πιλότοι που υπέγραψαν συμβόλαιο με την ιρακινή κυβέρνηση. Είναι εμφανές ότι οι Ρώσοι και η ιρακινή κυβέρνηση δεν θα περίμεναν από τους Ιρακινούς να μάθουν την χρήση των μαχητικών διότι αυτό απαιτεί πάρα πολύ χρόνο, και πέρασαν αμέσως στην επιχειρησιακή δράση με αποφασιστικότητα, για να γυρίσουν προς όφελος της ιρακινής κυβέρνησης  την έκβαση του πολέμου.

Σημειώνεται ότι τα ρωσικά SU-25 είχε ήδη ανακοινωθεί την Δευτέρα από τον εκπρόσωπο του ρωσικού ΥΠΕΞ Alexander Lukashevich ότι ανέλαβαν πολεμικές αποστολές εναντιον των ισλαμιστών.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 15 Ιουνίου η δολοφονική και υπεύθυνη για χιλιάδες σφαγές αμάχων στην Συρία και ιδιαίτερα ελληνορθόδοξων χριστιανών, ISIL, έχει καταλάβει όλο το Β.Ιράκ, με σχεδόν μηδενική αντίσταση καθώς δεν υφίστατο επί της ουσίας ιρακινή Αεροπορία για να τους αντιμετωπίσει τις πρώτες κρίσμες ώρες.Την ίδια στιγμή το ιρακινό Κουρδιστάν, βρήκε την ευκαιρία να ανεξαρτητοποιηθεί ακριβώς όπως επιθυμούσαν οι ΗΠΑ εδώ και πολλά χρόνια.

defencenet.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.