ΣΦΑΓΕΙΟ Η ΡΑΚΚΑ:ΑΠΑΝΘΡΩΠΟI ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟI ΑΠΟ ΤΗΝ ISIS

 Σφαγείο η Ράκκα αποκεφαλισμοί πολιτών και στρατιωτών.Η ISIS ανακοίνωσε ότι κατέλαβε  μια στρατιωτική βάση του συριακού στρατού στα περίχωρα της Raqqa και- αποκεφάλισε πολλούς αιχμαλώτους σύριους στρατιώτες.
 Οι ισλαμιστές αντάρτες κυκλοφόρησαν αρκετές φωτογραφίες των καρατομημένων ομήρων στρατιωτών.Οι εικόνες δημοσιοποιήθηκαν σε λογαριασμούς του Twitter που πρόσκεινται στην ISIS.
 Το BBC μεταδίδει με βάση της πηγές του ότι πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη επίθεση από του ισλαμιστές στο στρατόπεδο ακολούθησαν βίαιες συγκρούσεις με αποτέλεσμα την κατάληψή του.<!more>ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝEIΔHΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ


Η ολονύκτια πολιορκία ξεκίνησε την Πέμπτη εναντίον της Μονάδας 17 του συριακού στρατού.


Λέγεται ότι ο συριακός στρατός ανασυντάχθηκε και αεροπορικές επιδρομές διεξάγονται στην περιοχή.Η The Daily Star του Λιβάνου αναφέρει ότι επίθεση ξεκίνησε με την επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποίησαν 2 καμικάζι με παγιδευμένα αυτοκίνητα.


Πριν καρφώσουν στα κάγκελα περίφραξης τα κομμένα κεφάλια και τα ακέφαλα σώματα,διαπόμπευσαν τις σορούς με το να τις σέρνουν προς παραδειγματισμό.


Ο συριακός λαός δεν θα συγχωρέσει ποτέ τους λεγεωνάριους προδότες του FSA και τους ξένους συμμάχους τους που με τα κροκοδείλια κηρύγματα τους περί αραβικής άνοιξης άνοιξαν την κερκόπορτα σε δεκάδες χιλιάδες μαχητές του διεθνούς τζιχαντισμού για την εισβολή κια την καταπάτηση της γης του.



Οι άνθρωποι θα νικήσουν τα κτήνη.Ο άνθρωπος όπως πάντα στο τέλος θα επικρατήσει…….





Και άλλοι αποκεφαλισμοί από αυστραλό υπήκοο στη Συρία όπως αναρτήθηκαν στο twitter με το μήνυμα ” λίγα ακόμα περισσότερα κεφάλια πόσο όμορφο είναι να κρατάς τα κεφάλια των απίστων στα χέρια σου.Το τελευταίο θα είναι το δικό μου” new York daily news 25/007/14″





 Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

dimpenews

Σχόλια

  1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ 1900-1930 ΤΗ ΚΤΗΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.