Μαχητικά αεροσκάφη κρούσης Su-25 πλήττουν τις ουκρανικές φάλαγγες στο Ντονμπάς! (vid)

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ - Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΨΗΛΑ
Oυκρανική φάλαγγα τεθωρακισμένων δέχθηκε αιφνιδιαστική επίθεση από ένα ή δύο μαχητικά αεροσκάφη κρούσης Su-25 και ελλείψει αντιαεροπορικών μέσων κυριολεκτικά σφαγιάστηκε!

Το ένα από τα μαχητικά είχε πέσει στα χέρια των ρωσόφωνων Δυνάμεων Αυτοάμυνας της Νέας Ρωσίας στις 6 Ιουλίου, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.


Αλλοι ισχυρίζονται ότι κτυπήθηκε και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση ενώ επιχειρούσε πάνω από το προάστιο του Λουγκάνσκ, Μέταλιστ και άλλοι ότι ο πιλότος αυτομόλησε.

Από την ταχύτητα επιχειρησιακής αξιοποίησής του και την άμεση εύρεση πιλότου, πιθανότατα η δεύτερη εκδοχή είναι πιο ισχυρή και ο πιλότος μάλλον είναι ο ίδιος Ουκρανός ρωσόφιλος που αυτομόλησε.

Εχουμε σημειώσει ότι στις περιφέρειες του Λουγκάνσκ, του Ντονέτσκ, δηλαδή στις περιοχή του Ντονμπάς και του Χάρκοβου, οι ρωσόφωνοι δεν είναι πλειοψηφία, αλλά οι υπόλοιποι κάτοικοι είναι ρωσόφιλοι και προτιμούν την ένωση με την Ρωσία παρά να παραμείνουν υπό ουκρανική κατοχή σε ποσοστό 80%!

Το δεύτερο μαχητικό - αν υπάρχει όντως δεύτερο - επιχείρησε στο Oleksandrivsk που ανήκει στην περιφέρεια του Λουγκάνσγκ, όπου είχε προσωρινή βάση ένα ουκρανικό μηχανοκίνητο Τάγμα και όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος των ρωσόφωνων Konstantin Knyrik η ουκρανική φάλαγγα υπέστη βαριές απώλειες, "Οταν τελείωσε η επιδρομή όλα τα ουκρανικά τεθωρακισμένα είχαν βληθεί και είτε είχαν καταστραφεί ολοκληρωτικά είτε είχαν πάθει ζημιές, όπως ανέφερε ο πιλότος μας και καταδεικνύουν οι εναέριες φωτογραφικές λήψεις που έκανε".

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο ο ανταποκριτής του κρατικού δορυφορικού δικτύου Ρωσία-24 στη γειτονική Ουκρανία, στην περιφέρεια του Ροστόφ, "Μαχητικά αεροσκάφη εθεάθησαν να πλήττουν στόχους του ουκρανικού Στρατού".

Οι Ουκρανοί μιλάνε για "Αγνώστου ταυτότητος αεροσκάφη που πετούν στα ρωσο-ουκρανικά σύνορα και κτυπούν τον ουκρανικό Στρατό"


defencenet

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.