Η φωνή του Ελληνικού Λαού: “Στην... δημοκρατία τους οι κλέφτες είναι ελεύθεροι και οι Εθνικιστές στη φυλακή”video

Την μέρα που οι πολιτικάντηδες γιόρταζαν την "δημοκρατία" τους μέσα στην βουλή, εκατοντάδες Έλληνες πολίτες έκαναν ουρές για να πάρουν τρόφιμα έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Η δημοσιογραφική ομάδα του γραφείου Τύπου παρουσιάζει ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ με τις αντιδράσεις των συμπολιτών μας που βιώνουν καθημερινά την εξαθλίωση και την φτώχεια.
δειτε παρακατω και !!!
Πλήθος κόσμου στην διανομή τροφίμων της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης - Πρώτες εικόνες



Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων - Μαζική συμμετοχή στην διανομή τροφίμων στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης

Με τη συμμετοχή πλήθους Ελλήνων και Ελληνίδων πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή η διανομή τροφίμων στα γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης. Η Χρυσή Αυγή παρά τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του αντισυνταγματικού τόξου, μένει πιστή στις προεκλογικές της εξαγγελίες, ώστε κανένας Έλληνας να μην μείνει χωρίς τα απαραίτητα για την επιβίωσή του είδη.





Εκατοντάδες Έλληνες παραλαμβάνουν ένα πλούσιο πακέτο τροφίμων (πατάτες, λάδι, ζυμαρικά) έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Την ίδια ώρα που οι υποτελείς ξένων τοκογλύφων στέλνουν χιλιάδες Έλληνες στην πείνα, στην εξαθλίωση και στον θάνατο, η Χρυσή Αυγή διοργανώνει και θα συνεχίσει να διοργανώνει διανομές τροφίμων σε όλη την Ελλάδα.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.