Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

Εδώ είναι ..Ακρόπολη, και όσο γουστάρουμε πουλάμε. VIDEO

Τρία ευρώ λόγω... Ακρόπολης πωλείται ένα μπουκάλι νερό σε περίπτερο που βρίσκεται κάτω από τον Ιερό Βράχο, με τον ιδιοκτήτη του να ισχυρίζεται ότι η αγορά είναι ελεύθερη και μπορεί να κάνει ότι θέλει.
Τεχνικός του Mega κάτω από την Ακρόπολη κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος, δίψασε και κατευθύνθηκε σε περίπτερο της περιοχής για να αγοράσει εμφιαλωμένα μπουκάλια νερού.

Εκεί τον περίμενε μια έκπληξη.

Το εμφιαλωμένο νερό πωλούνταν αντί τριών ευρώ.


Η τιμή τον εξόργισε, προκαλώντας την αντίδραση τόσο του ίδιου, που δεν αγόρασε κάτι από το εν λόγω περίπτερο, αλλά και δημοσιογράφου του καναλιού που έσπευσε στο σημείο με την κάμερα για να συνομιλήσει με τον περιπτερά.

Στην ερώτηση γιατί πουλά το νερό σε αυτή την υψηλή τιμή όταν σε άλλα περίπτερα έχει ένα ευρώ και στα σούπερ μάρκετ πολύ λιγότερο εκείνος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, απάντησε πως η τιμή των 3 ευρώ δεν είναι καθόλου υψηλή γιατί το συγκεκριμένο σημείο πώλησης είναι το πιο τουριστικό μέρος, επειδή βρίσκεται κάτω από την Ακρόπολη.

Μάλιστα, ο περιπτερούχος έκανε λόγο για ελεύθερη αγορά και κάλεσε τους πολίτες να κάνουν τα παράπονά τους εάν θεωρούν την τιμή εξωφρενική.

Ως επιχείρημα ανέφερε και τη Ρώμη όπου ο καπουτσίνο κοστίζει 12 ευρώ, οπότε γιατί όχι 3 ευρώ το νερό κάτω από την Ακρόπολη.


Ξέχασε μόνο να πει, ότι και πήδημα έχουμε στην Ελλάδα με …τρία ευρώ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...