Δεν είναι ανίκανοι. Είναι απατεώνες και προδότες.Άρθρο 162 TOY ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ … Εξαπάτηση εκλογέων.video

Δεν είναι ανίκανοι. Είναι απατεώνες και προδότες.
Γνώριζαν τα αποτελέσματα των πολιτικών που εφάρμοζαν.
Και μάλιστα τις εφάρμοσαν αυτές τις πολιτικές με απόλυτη επιτυχία καταστρατηγώντας την εντολή που τους είχε δοθεί από τον Ελληνικό λαό προεκλογικά για επαναδιαπραγμάτευση, για λεφτά που υπάρχουν, για λιγότερους φόρους και ανάπτυξη.

Τήρησαν μόνο τις δεσμεύσεις τους προς τα πραγματικά αφεντικά τους τους τραπεζίτες. Καταστροφή του παραγωγικού ιστού και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εξαθλίωση και εξόντωση των "ιθαγενών", κλοπή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, απεμπόληση της εθνικής κυριαρχίας.




ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ - ότι δεν είναι ανίκανοι και βλάκες, εφάρμοσαν αυτό ακριβώς που ήθελαν να επιτύχουν με απόλυτη επιτυχία, Καταστροφή του παραγωγικού ιστού και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, εξαθλίωση και εξόντωση των Ελλήνων κλοπή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, καταρράκωση της εθνικής κυριαρχίας.
Άρθρο 162 TOY ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ... ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΚΛΟΓΕΩΝ

Όποιος με ψευδείς ειδήσεις ή συκοφαντικές διαδόσεις που ανάγονται στο πρόσωπο κάποιου υποψηφίου ή με άλλο τρόπο εξαπατά εκλογέα είτε για να μην ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, είτε για να μεταβάλει το εκλογικό του φρόνημα σε κάποια από τις εκλογές που αναφέρονται στο άρθρο 161 τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών και με χρηματική ποινή.


Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.