Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ για τον Ουκρανικό στρατό – Αντάρτισσες περιέφεραν σαν “καρνάβαλους” δεκάδες Ουκρανούς αιχμαλώτους σε…”παρέλαση” στο Ντονέτσκ ! (φώτο & βίντεο)

  Δείτε πως περιέφεραν τους στρατιώτες των Ναζί του Κιέβου οι γυναίκες αντάρτισσες.  πλήθος. Γυναίκες… μέλη των ρωσόφωνων ένοπλων αυτονομιστών με όπλα που έφεραν ξιφολόγχες ηγήθηκαν της «παρέλασης» αιχμαλώτων στο Ντονέτσκ, την ημέρα της ουκρανικής γιορτής για την ανεξαρτησία της χώρας.Οι δεκάδες αιχμάλωτοι υποχρεώθηκαν να παρελάσουν σε κεντρικό δρόμο της ανταρτοκρατούμενης ουκρανικής πόλης, παρουσία ξένων δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ.







Ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος στις άκρες του δρόμου φώναζε “φασίστες” προς τους 40 ως 50 αιχμαλώτους, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Λέινιν, στο κέντρο του Ντονέτσκ, και περπατούσαν με σκυμμένο το κεφάλι και τα χέρια στην πλάτη, περικυκλωμένοι από αντάρτες μαχητές. Ήταν αξύριστοι και ατημέλητοι, ενώ φορούσαν είτε στολές μάχης είτε πολιτικά ρούχα. Κάποιοι από τους κατοίκους μάλιστα κινήθηκαν εναντίον τους και πετώντας τους αυγά και άλλα αντικείμενα.



Μια φωνή από μεγάφωνο ανακοίνωσε την άφιξή τους λέγοντας: “Μπορούμε τώρα να δούμε να περνούν άνθρωποι που στάλθηκαν για να μας σκοτώσουν”. “Είμαστε Ρώσοι”, είπε η φωνή.



Αντάρτισσες οδήγησαν τους Ουκρανούς αιχμαλώτους σε παρέλαση στο Ντονέτσκ
Ανταποκριτές των ειδησεογραφικών πρακτορείων που ήταν αυτόπτες μάρτυρες της σκηνής είπαν ότι μερικοί από το πλήθος πετούσαν εναντίον των αιχμαλώτων πράγματα, όπως μπουκάλια. Μερικοί φώναζαν “Φασίστες!”, “Στα γόνατα!”, “Σκοτώνετε παιδιά!”

Αντάρτισσες οδήγησαν τους Ουκρανούς αιχμαλώτους σε παρέλαση στο Ντονέτσκ




Σε μια κίνηση που είχε στόχο να φανεί ότι οι αιχμάλωτοι είναι ρυπαροί, οχήματα οδοκαθαρισμού ακολουθούσαν και καθάριζαν εκεί όπου οι αιχμάλωτοι είχαν περπατήσει.

Στο τέλος οι αιχμάλωτοι ανέβηκαν σε δύο λεωφορεία τα οποία αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ οι αντάρτες που τους συνόδευαν επευφημούνταν από το πλήθος.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.