Που «το βάζουν, το καρώτο» ;

Δρακούλης Οικονομάκος

Κατασκήνωσαν στο Βαθύ Γυθείου οι νεολαίοι της αριστεράς, αποτελούμενοι από διάφορες κοινωνικές φυλές συμπεριλαμβανομένων των Φεμινιστριών και ΛΟΑΤΚΙ.
Εψαξα πολύ να βρω, τι είναι αυτοί οι ΛΟΑΤΚΙ, μα, δεν το κατάφερα εντελώς, από μεταφράσεις του αμερικάνικου ισοδυνάμου (ΛΟΑΤΚΙ – LGBTI) έφτασα στα
Λεσβίες
Ομοφυλόφιλοι
Αμφοτεροφυλόφιλοι   ;
Τραβεστί   !!   Κ  ,Ι ..


Τα υπόλοιπα μου ήταν ακατανόητα ακόμα και από τις μεταφράσεις. Είπαμε, εμείς αμόρφωτοι, αυτοί παραμορφωμένοι. Πώς να τα καταλάβουμε αυτά τα ανώμαλα πράγματα. Ελπίζω το Κ να μην είναι Καρωτολάγνοι ξέρετε εσείς, αυτοί που, το βάζουν το καρώτο, και μετά «σαλτσωμένο» και «μυρωδάτο» το ροκανίζουν μπροστά στην κάμερα του διαδικτύου.

Ολες αυτές οι φυλές ήρθαν εδώ με καλό σκοπό, θέλουν να μας μιλήσουν για την «εμφάνιση θυλάκων νεοφασισμού»  ενώ η «εξωστρεφής δράση συνεχίζεται με επίσκεψη στο χωριό καταγωγής της εμβληματικής μορφής του εγχώριου φοιτητικού κινήματος, Σωτήρη Πέτρουλα», και μετά στη Σκάλα όπου θα νουθετηθούν οι εκεί αλλόφυλοι εργαζόμενοι στις φυτείες ζαρζαβατικών (και καρώτου βεβαίως - βεβαίως).

Θα παρακολουθήσουμε όλους αυτούς τους αρνητές της πατρίδας, τους αρνητές της οικογένειας, τους αρνητές της μητρότητας, τους αρνητές του Θεού, τους αρνητές της Ιστορίας, τους αρνητές του Ελληνισμού μας, να μάχονται και να κατηγορούν με τους λόγους και με τις συμπεριφορές τους, όλα αυτά που εμείς αγαπάμε και γι’ αυτά αγωνιζόμαστε. Τι να μας πεί αυτός ο παρακμιακός συρφετός, με τις χαλαρές συνειδήσεις και τους ακόμα χαλαρότερους «πρωκτικούς σφικτήρες». Όχι, εμείς το καρώτο δεν το βάζουμε, εκεί που το βάζετε εσείς.

Ένα πουλάκι επέταξε μέσα απο το Γεράκι,
με πληγωμένη την καρδιά και έτοιμο να κλάψει.

Στην Σκάλα κάνει κολατσιό,στο Γύθειο μεσημέρι
και μες στο δόλιο Οίτυλο φέρνει κακό χαμπέρι.
(απόσπασμα από το μοιρολόι του Πάνου Κατσαρέα)

Αυτό το θέαμα δεν θέλουμε να το χάσουμε με τίποτα, εκεί, ανώνυμοι μέσα στο κόσμο, θα αποθανατίσουμε τις ιστορικές στιγμές, όπου οι Λεσβίες Ομοφυλοφιλοι και λοιποί, θα τιμούν τον Πέτρουλα και τους αγωνιστές της αριστεράς. Αυτούς που δήλωναν μπροστά στα εκτελεστικά αποσπάσματα.

«Πιστεύω ότι ο χώρος αυτός που τώρα εσείς ποτίζετε με το αίμα μου θα γίνει αύριο τόπος προσκυνήματος που θα έρχονται τα παιδιά σας και θα τον ραίνουν με λουλούδια.»

Ηρθανε τα παιδιά …. είναι μαζί και οι Τραβεστί.
πηγη

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.