Η Χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά ξεπουλά κατ΄ εντολήν της τρόικα ΟΑΕΔ και ΙΚΑ!

Το πραγματικό της πρόσωπο της κοινωνικής αναλγησίας και της εθνικής αδιαφορίας δείχνει η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, η οποία προτίθεται κατ' εντολή των δανειστών να παραχωρήσει σε εισπρακτικές εταιρείες τις οφειλές ιδιωτών και επιχειρήσεων στο ΙΚΑ και την κατάτμηση του ΟΑΕΔ, μέρος του οποίου θα περάσει σε χέρια επενδυτών!

Το θέμα αναδείχτηκε προ ολίγων ημερών, με διαδοχικές διαψεύσεις να φανερώνουν πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Το όχι μακρινό παρελθόν εξάλλου αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα των μελλοντικών εξελίξεων. Ήδη ευρείας κυκλοφορίας γερμανική εφημερίδα δημοσίευσε πως ο ΟΑΕΔ θα τεμαχιστεί και τα πλέον επικερδή εκ των τεμαχίων θα δοθούν σε επενδυτές.
Στο ανωτέρω δημοσίευμα αντέδρασε η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά όχι δι' επίσημης κυβερνητικής γραμμής, αλλά μέσω... ΠΑΣΟΚ! Το κλεφτοΠΑΣΟΚ λοιπόν, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, χαρακτήρισε ανυπόστατο το δημοσίευμα, τονίζοντας πως ο ΟΑΕΔ δεν πρόκειται να πουληθεί. Όπερ σημαίνει πως η πώλησή του είναι προσυμφωνημένη και οι αντιδράσεις εντάσσονται στο παιχνίδι της επικοινωνίας και των πολιτικών εντυπώσεων προς εσωτερική κατανάλωση.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλωντ Γιούνγκερ, έχει δεσμευτεί για κοινοτικά προγράμματα αξίας πολλών δισεκατομμυρίων για την καταπολέμηση της ανεργίας στην Ευρώπη. Συνεπώς, μέρος αυτών πρόκειται να αποδοθεί στον ΟΑΕΔ και ως εκ τούτου ο οργανισμός αποτελεί ένα εξαιρετικού οφέλους κίνητρο για υποψήφιους αγοραστές.
Από την άλλη πλευρά, η αδυναμία της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά να ανταπεξέλθει στην μείωση των χρεών λόγω οφειλών προς το ΙΚΑ, αποτελεί γεγονός δυσαρέσκειας από μέρους της Τρόικας. Το έργο τούτο αναμένεται να αναλάβουν εισπρακτικές εταιρείες, προς άρση των όποιων δυσκολιών. Κατ' επέκταση, ιδιώτες και επιχειρήσεις δεν θα έχουν πλέον να κάνουν με το Κράτος εις ότι αφορά την εξόφληση των οφειλών τους, αλλά με ιδιωτικές εταιρείες, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Αντιλαμβάνεται και ο πλέον αδαής πως η λύσσα δανειστών και εγχώριων υποτακτικών τους κατά του Ελληνικού Λαού, δεν έχει κοπάσει, αλλά αντίθετα θεριεύει με στόχο τον αφανισμό των Ελλήνων. Η αντίσταση σ' αυτή την εθνοκτόνο πολιτική δεν μπορεί να έρθει ούτε με κλάψες, ούτε με ευχές, αλλά με την ενδυνάμωση του μοναδικού υπερασπιστή των δικαιωμάτων του Λαού μας, του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.