Μετά τον Σύριζα και ο διεθνής οργανισμός μετανάστευσης διοργανώνει συσσίτια μίσους μόνο για αφγανοπακιστανούς!

Γράφει ο Αντίοχος
Ήταν να μη γίνει η αρχή… Αφού έγινε (από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους αριστεριστές που γλύφουνε με τις γλώσσες τους τις σκάλες της αμερικανικής πρεσβείας…), τώρα και ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ) – Γραφείο Ελλάδας (κατόπιν πρωτοβουλίας του Γραφείου Πάτρας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων και Ένταξης Μεταναστών του «προοδευτικού» δήμου Πατρέων) διοργανώνει συσσίτια μίσους (και προσφοράς διαφόρων ειδών πρώτης ανάγκης…) μόνο για τους Αφγανοπακιστανούς της Μανωλάδας. Ιδού το σχετικό κάλεσμα του προοδευτικαριού:

«Η πρωτοβουλία  στοχεύει στην έμπρακτη και συλλογική συνεισφορά σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσχερείς συνθήκες. Τα είδη πρώτης ανάγκης προς συγκέντρωση είναι:
*Τυποποιημένα τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα, ρύζι, φρυγανιές, όσπρια κ.λπ.).
*Είδη προσωπικής φροντίδας (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, κ.λπ.).
*Χαρτικά (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας).
*Ρούχα σε καλή κατάσταση.
*Προϊόντα καθαρισμού (καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, απορρυπαντικό  ρούχων, χλωρίνη κ.λπ.).
Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα μεταφερθούν με όχημα του Δήμου στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας, όπου θα διανεμηθούν από το προσωπικό του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης και της Αντιδημαρχίας Πατρών στους μετανάστες της περιοχής που έχουν ανάγκη. Πληροφορίες: Σακκούλη Ζωή, Τηλ: 2610240196,6985111206».
Το είδατε; Μόνο «στους μετανάστες της περιοχής που έχουν ανάγκη» θα δώσουν βοήθεια οι «κύριοι» αυτοί. Κι αν υπάρχουν (που σίγουρα θα υπάρχουν!) Έλληνες της περιοχής που ομοίως ανάγκη, γι’ αυτούς δεν υπάρχει καμία μέριμνα! Τι τους ενδιαφέρει τους «προοδευτικούς» τι θα φάνε; Ας φάνε ο ένας τον άλλον.
Ή ας αυτοκτονήσουν καλύτερα, όπως έχουν αυτοκτονήσει (λόγω Μνημονίου) κι άλλοι 7.000 συμπατριώτες μας (παρεμπιπτόντως, ούτε ΕΝΑΣ «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» δεν έχει αυτοκτονήσει στην Ελλάδα. Τυχαίο; Δε νομίζω!)… SOS! Ρατσισμός! Ακούει κανείς… αντιρατσιστής;
Εθνικισμός

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.