Απέραντη υποκρισία των πολιτικάντηδων της ΝΔ για το “αντιρατσιστικό” νομοσχέδιο

Όλα τα πρωτοσέλιδα των σημερινών καθεστωτικών εφημερίδων εμφανίζουν μία υποκριτική επιστολή 38 πολιτικάντηδων προς τον πρωθυπουργό. Ο τρόπος συγγραφής των σχετικών δημοσιευμάτων, αλλά και η ίδια η επιστολή των 38πολιτικάντηδων στοχεύουν καθαρά στον περιορισμό του υπέρογκου πολιτικού κόστους που θα πρέπει να πληρώσει η ΝΔ από το ανθελληνικό, «αντιρατσιστικό» κατ’ όνομα, νομοσχέδιο.

Η επιστολή αναφέρεται στην «παράλειψη» της συγκυβέρνησης να προσθέσει στον κατάλογο των γενοκτονιών, των οποίων η άρνηση ποινικοποιείται με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, και τις γενοκτονίες που έχει υποστεί ο Ελληνισμός. Εκ πρώτης όψεως θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για μία επιστολή με εφαλτήριο την καταγωγή του πρωθυπογράφοντα βουλευτή της ΝΔ και την συμφωνία των υπολοίπων 37 με τις απόψεις του.
Είναι όμως έτσι τα πράγματα;
Προφανώς και όχι, αφού έχουμε να κάνουμε με βουλευτές της πρώτης αντεθνικής πολιτικής δύναμης της χώρας, η οποία λογαριάζει μονάχα ψηφαλάκια και όχι το πνεύμα του προς ψήφιση νομοσχεδίου. Αμίμητη έμεινε άλλωστε η ατάκα της Φωτεινής Πιπιλή για τον ΕΝΦΙΑ, όπου αφότου τον ψήφισε και υπό το βάρος της λαϊκής κατακραυγής, δήλωσε ότι «εμείς άλλο νόμο ψηφίσαμε».
Ο λεγόμενος «αντιρατσιστικός», ανθελληνικός στην πραγματικότητα νόμος, βρίσκεται στην επικαιρότητα από το 2013. Καμία μετατροπή δεν έχει γίνει επί του σχεδίου νόμου του 2013 που κρίθηκε αντισυνταγματικό από την Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή της Βουλής. Παρόλα αυτά ουδείς εκ των 38 βουλευτών κινητοποιήθηκε στις προηγούμενες εμφανίσεις του νόμου στην επικαιρότητα, προκειμένου να δηλώσει την αντίθεση του.
Ποια είναι όμως η ειδοποιός διαφορά που έκανε τους βουλευτές να κινητοποιηθούν τώρα; Στην συγκεκριμένη χρονική συγκυρία η ΝΔ βρίσκεται σε δημοσκοπικά τάρταρα και παραλλήλως ετοιμάζεται για εκλογές. Είναι απολύτως βέβαιο ότι ο αριθμός των βουλευτών της θα μειωθεί κατακόρυφα, οπότε ο καθείς προσπαθεί να σώσει την πολιτική του καριέρα. Με μία δεύτερη ανάγνωση αυτή ίσως είναι και μία συνολική κίνηση της ΝΔ για αποφυγή του πολιτικού κόστους.
Τι μέλλει γενέσθαι;
Ο Σαμαράς βρίσκεται ενώπιον ενός «γκρεμού» και ενός «ρέματος» και αναγκαστικά πρέπει να διαλέξει. Η εκλογή Ερντογάν ως προέδρου της Τουρκίας δεν βοηθά καθόλου την επιλογή του Σαμαρά, ο οποίος έχει να διαλέξει ανάμεσα στην αποφυγή του πολιτικού κόστους και τις άμεσες πρόωρες εκλογές (σενάριο που δεν είναι καθόλου θετικό για αυτόν…) και στην αποδοχή του πολιτικού κόστους με την ελπίδα να δελεάσει διάσημους ανθέλληνες πολιτικούς, που βρίσκονται εκτός συγκυβέρνησης, να στηρίξουν τη χούντα Βενιζέλου – Σαμαρά.
Θυμίζουμε ότι η εξαρχής απουσία της ποινικοποίησης της αρνήσεως της Γενοκτονίας των Ποντίων, των Μικρασιατών, των Αρμενίων, των Ασσυρίων και εν γένει των Χριστιανών της Ανατολής από τους τούρκους έγινε κατόπιν σχετικών εκβιασμών από τον Ερντογάν και τον αμερικανοσιωνιστικό παράγοντα που στηρίζει σταθερά την Τουρκία ως περιφερειακή δύναμη στην περιοχή, προκρίνοντας την Ελλάδα ως δορυφόρο της Τουρκίας. Υπήρξαν και σχετικές πιέσεις από τους ανθέλληνες του Κοινοβουλίου σε αυτή την κατεύθυνση.
Αν ο Σαμαράς, λοιπόν, προσθέσει την γενοκτονία των Χριστιανών της Ανατολής στην λίστα, αυτομάτως θα διαγράφει τις όποιες ελπίδες εκλογής ΠτΔ. Ρεπούση και Τατσόπουλος είναι στην λίστα των βουλευτών που «ενδέχεται να ψηφίσουν» ΠτΔ, όμως αυτή η κίνηση θα σημαίνει την απομάκρυνσή τους από τους κόλπους της συγκυβέρνησης. Το ίδιο θα γίνει και με βουλευτές όπως ο Χατζηοσμάν, ο οποίος παρότι είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, δεν πρόκειται να ψηφίσει ΠτΔ σε μία τέτοια εξέλιξη.
Τι αλλάζει επί της ουσίας;
Ως γνωστόν στην Ελλάδα οι νόμοι εφαρμόζονται κατά το δοκούν και πάντα προς τέρψιν της αντεθνικής αριστεράς. Θα μπορούσε, άλλωστε, ποτέ η ΝΔ να καταδικάσει τη Ρεπούση, της οποίας το βιβλίο περί «συνωστισμού στις αποβάθρες», εκδόθηκε από την ίδια τη ΝΔ; Προφανώς και όχι!
Ακόμα και τελικώς η ΝΔ προχωρήσει σε ένταξη σχετικής τροπολογίας στο νομοσχέδιο, δεν πρόκειται ποτέ να καταδικαστεί αρνητής των γενοκτονιών του Ελληνισμού. Ο λόγος είναι η ασφαλιστική δικλείδα περί «κακόβουλης αρνήσεως». Πρόκειται για μία δικλείδα ασφαλείας που εγγυάται ότι οι καταδίκες επιφυλάσσονται μόνο για αυτούς που δεν είναι εκλεκτοί του αντεθνικού συστήματος. Η Ρεπούση, ακόμα και αν πάει σε δίκη για άρνηση γενοκτονίας (που δεν θα πάει λόγω… βουλευτικής ασυλίας) δεν πρόκειται να καταδικαστεί γιατί η άρνηση της θα θεωρηθεί «καλόβουλη» και όχι «κακόβουλη».
Το μόνο που επιτυγχάνει το νομοσχέδιο – έκτρωμα είναι η φίμωση κάθε φωνής που μιλά ενάντια στην παράνομη μετανάστευση, τον εποικισμό της Πατρίδας μας, την εγκληματικότητα και οτιδήποτε άλλο αντιτίθεται στην πολυπολιτισμικότητα. Η ασάφεια και η αοριστία των ορισμών του καθιστούν βέβαιο ότι θα μπορεί να διωχθεί ο οποιοσδήποτε για οτιδήποτε, αρκεί να το θέλει η πολιτική εξουσία και η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη.

Κώστας Αλεξανδράκης

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.