Καταρρέουν οι «νταβατζήδες» της ενημέρωσης: Τα χρέη τους στην πλάτη του Ελληνικού Λαού

Είχαμε παραθέσει προ ημερών αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδος «Εμπρός», σχετικά με τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που χρωστάνε οι μεγάλοι εκδοτικοί οργανισμοί του Μπόμπολα και του Ψυχάρη, τα οποία θα φορτωθούν στην πλάτη του Ελληνικού Λαού, όταν ολοκληρωθεί η συγχώνευση των δύο παρακρατικών εκδοτικών οργανισμών και όλων των θυγατρικών τους.
Έκθεση της Statbank δείχνει πως η κατάσταση για τους «νταβατζήδες» της ενημέρωσης, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες κράτους και παρακράτους να τους στηρίξουν, πάει ολοένα και χειρότερα, γεγονός που εγγυάται ότι ο Ελληνικός
Λαός θα πληρώσει ακόμα περισσότερα για να παραπληροφορείται από την στρατευμένη δημοσιογραφία των εν λόγω ρυπαρών μέσων. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα «το 2013 ήταν μία ακόμη επώδυνη χρονιά για τις εκδοτικές επιχειρήσεις αφού αυτές μείωσαν τις ταμειακές τους ροές κατά 12%, αύξησαν τις συνολικές τους υποχρεώσεις κατά 9,8%».
Μιλώντας ειδικά για τους συστηματικούς υβριστές της Χρυσής Αυγής, το δημοσίευμα σημειώνει: «Οι επιχειρήσεις αυτές εμφάνισαν συνολικές ζημιές της τάξης των 70 εκατομμυρίων ευρώ με πρώτες τον ΔΟΛ (17,5 εκατομμύρια ευρώ), τον Πήγασο (14,2 εκατ. ευρώ) και την Καθημερινή (11 εκατ. ευρώ). Οι ζημιές του συγκροτήματος του «Πήγασου» είναι υψηλότερες, αφού μοιράζονται και σε άλλες εταιρείες, όπου όμιλος «Πήγασος» σημαίνει Μπόμπολας και «Έθνος».
Σας παρουσιάζουμε μερικά μόνο από τα στοιχεία για να δείτε τι θα κληθείτε να πληρώσετε στο μέλλον, αφού Μπόμπολας και Ψυχάρης δεν πληρώνουν, μόνο εισπράττουν:

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.