Γελοιότητες αντισυνταγματικού τόξου: Πρώτα ψηφίζουν και μετά «αντιδρούν»

Είναι πανθομολογούμενο ότι οι ταγοί, οι λαγοί και οι ουραγοί της διεθνούς πλουτοκρατίας, που απαρτίζουν το λεγόμενο «συνταγματικό», στην πραγματικότητα αντισυνταγματικό, τόξο, είναι θρασείς, αναίσχυντοι και ψεύτες. Τελευταία ενημέρωση επί του θέματος έχουμε με την ψήφιση του ΕΝΦΙΑ και τις εξελίξεις γύρω από αυτό το θέμα που αποτελεί αναβίωση του κεφαλικού φόρου της τουρκοκρατίας.

Ως γνωστόν και όπως αναμενόταν το εν λόγω επαίσχυντο νομοθέτημα που μονιμοποιεί και επεκτείνει το περιβόητο χαράτσι, που δήθεν θα καταργούσε η ΝΔ, ψηφίστηκε από την Βουλή, στο θερινό τμήμα, με τις πρόθυμες ψήφους των βουλευτών της συγκυβέρνησης. Και μετά από αυτή την ψήφιση είναι που αρχίζει η υποκρισία και το πραγματικό αίσχος.
27 βουλευτές της ΝΔ με προεξάρχοντα τον… κατασκευαστή παξιμαδιών, Ιορδάνη Τζαμτζή, κατέθεσαν ερώτηση σχετικά με τις αδικίες και τις υπερβολικές χρεώσεις που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο που μόλις είχαν ψηφίσει. Ο αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, ζήτησε μετάθεση των δόσεων και, όπως γράφουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ της κλεπτοκρατίας, «άνοιξε μέτωπο» με τον ΕΝΦΙΑ.
Οι υποκριτές της κλεπτοκρατικής συγκυβέρνησης και οι δούλοι τους στα ΜΜΕ δεν λένε, βεβαίως, στον Ελληνικό Λαό ότι όλα αυτά που δήθεν προκαλούν τις αντιδράσεις τους, είναι αυτά ακριβώς που ψήφισαν! Προσπαθεί η συγκυβέρνηση να πάρει «εκλογικούς πόντους» αντιπολιτευόμενη τον ίδιο της τον εαυτό. Σε λίγο θα δούμε τον Σαμαρά «στα κάγκελα» να διαδηλώνει εναντίον του μνημονίου!

Με αυτές τις πρακτικές νομίζουν, κανάλια και πολιτικάντηδες, ότι θα σώσουν την κυριαρχία τους από το παλιρροϊκό κύμα της αμφισβήτησης και της απαξίωσης, που συντόμως θα φέρει την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.