Ολική κατάρρευση Σαμαρά: άρον - άρον προς εκλογές!

Ενώ τα δημοσιογραφικά φερέφωνα και ενεργούμενα διαλαλούν τους ευσεβείς πόθους της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά προς αντιστροφή του δυσμενούς πολιτικού κλίματος, κάνοντας λόγο για έξοδο από την κρίση και παρόμοιες τέτοιου τύπου φαιδρότητες, η πραγματικότητα παρουσιάζεται αντιδιαμετρικά αντίθετη, προμηνύοντας το πολιτικό τέλος της επονείδιστης Τυραννίας της συνομοταξίας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Δειλά δειλά, δημοσιογραφικές πηγές υποχρεώνονται σε αποκάλυψη της κοινωνικής και πολιτικής πραγματικότητας,
ούτως ώστε να αποφύγουν την δυσάρεστη έκθεση στα μελλοντικά εκλογικά αποτελέσματα. Εξαιτίας αυτού, εν μέσω απόλυτης σιωπής εις ότι αφορά δημοσκοπήσεις που αυτό τον καιρό διενεργούνται, ειδησεογραφική ιστοσελίδα κάνει λόγο για δημοσκόπηση εταιρείας για λογαριασμό της ΝΔ, η οποία αποτυπώνει την συντριπτική κατάρρευση της πατριδοκάπηλης και αντεθνικής συμμορίας της Συγγρού.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, το κόμμα του Σαμαρά καταγράφει ποσοστά της τάξεως του 15-16%, χάνοντας σε ταχύτατο χρονικό διάστημα σημαντικότατες δυνάμεις και παρουσιάζοντας μη αναστρέψιμη καθοδική πορεία.
Ούτε η δήθεν έξοδος από την κρίση, την οποία ανακοινώνει ανά δίμηνο ο πρωθυπουργός, ούτε οι φρούδες υποσχέσεις στους ένστολους για επιστροφή αναδρομικών, ούτε βεβαίως η δήθεν οργανωμένη επιχείρηση σύλληψης του αριστερού ληστοτρομοκράτη Μαζιώτη κατόρθωσαν να ανατρέψουν την κατιούσα της κοινωνικής επιρροής του κόμματος της Συγγρού. Τουναντίον μάλιστα, τα ποσοστά του ολοένα και μειώνονται, ενώ τα νέα φοροεισπρακτικά μέτρα επιδεινώνουν ακόμη περισσότερο το ήδη βεβαρυμμένο κλίμα για τον Σαμαρά και την κλίκα του.
Το ακόμη χειρότερο νέο για την συμμορία Σαμαρά είναι ότι στην ίδια δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο 10%, καταγράφοντας μάλιστα ανοδικές τάσεις, ενδεικτικές της οργής των Ελλήνων για τα προεκλογικά ψεύδη του πρωθυπουργού, τα οποία διαφαίνονται πλέον ξεκάθαρα στον ορίζοντα της καθημερινότητάς τους.
Η έτερη χουντοσυμμορία του κλεφτοΠΑΣΟΚ, παρουσιάζεται στατική στα επίπεδα του 7-8%, ποσοστό το οποίο διατηρείται χάρη στις κυβερνητικές παροχές των απατεώνων της Χαρ. Τρικούπη, εν είδη φιλιού-πολιτικής ζωής στη σοσιαληστρική συμμορία από τον συνέταιρο Σαμαρά.
Καθίσταται σαφές πως η Συγγρού δεν καλείται πλέον να διαχειριστεί μια ευθεία αντιπαράθεση με το Σύριζα η οποία θα κριθεί στο νήμα, αλλά μια σωτήρια για το Έθνος και το Λαό μας συντριβή, η οποία θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην πολιτική σύμπραξη της αριστεράς του Σύριζα και της ψοφοδεξιάς της ΝΔ, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η προελαύνουσα Χρυσή Αυγή.
Έτσι ερμηνεύονται και τα δείγματα γραφής των τελευταίων ημερών, με πανταχόθεν εκ νέου επιθέσεις στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών και καλλιέργεια κλίματος πολιτικής τρομοκρατίας προκειμένου να μετριαστεί ο βαθμός της εκλογικής καταστροφής.

Εκλογές λοιπόν προ των πυλών, ούτως ώστε να διασωθεί στο μέτρο του δυνατού η παράταξη της Συγγρού στη μετά Σαμαρά εποχή.

Σχόλια

  1. Και μόνο η θέα πλέον του Σαμαρέλου ερεθίζει την ΟΡΓΗ του ελληνικού λαού.
    Τα λόγια του προκαλούν τη φρίκη του ψεύδους και της γλοιώδους υποκρισίας, συσσωρεύοντας εκρηκτικά την ΟΡΓΗ ΤΟΥ…
    Ερχεται όμως η ώρα που θ΄απολογηθεί ενώπιον του λαού.
    Το να κλείνει τα μάτια στις δίκαιες διαμαρτυρίες του καταπονημένου λαού από τις μνημονιακές πολιτικές των τροικανών εντολέων του, δεν συνιστά άλλοθι στην επερχόμενη καταδίκη του.
    Ίσως αυτή η συγκυβέρνηση με την παρούσα σύνθεσή της να αποτελεί την πιο διεφθαρμένη κυβέρνηση στην ιστορία της ελληνικής δημοκρατίας.
    Φασίστες, νταβατζήδες, βίζιτες, εκβιαστές, ηλίθιοι, επαγγελματικά αποτυχημένοι και πάσης φύσεως σούργελα της ελληνικής κοινωνίας τα οποία φυσικά είναι και ο καθρέφτης μας κυκλοφορούν ανάμεσα στους σημερινούς συγκυβερνώντες.
    Πιθανόν να μην υπάρχει έγκλημα του ποινικού κώδικα που να μην εκπροσωπείται στην σημερινή βουλή των Ελλήνων.
    O θάνατος χιλιάδων συνανανθρώπων μας από την εφαρμογή του μνημονίου μέχρι σήμερα είναι μια συνειδητή πολιτική επιλογή των συγκυβερνώντων ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΩΝ οι οποίοι προτίμησαν και προτιμούν να εξοφλούν τα χρέη τους σε ξένες τράπεζες θυσιάζοντας κι εκτελώντας ΕΝ ΨΥΧΡΩ τον πληθυσμό της χώρας τους.
    Στα επερχόμενα ειδικά δικαστήρια θα τεκμηριωθεί σύντομα και πολύ εύκολα ότι δεκάδες κυβερνητικά λαμόγια της συγκυβέρνησης και ειδικά ο αντπρόεδρος της Τούρκογλου, είχαν στα χέρια τους συγκεκριμένες μελέτες για τις επιπτώσεις της πολιτικής λιτότητας στα επίπεδα γενοκτονίας του λαού, αλλά έβαλαν την υπογραφή τους φαρδιά πλατιά και εν πλήρη συνείδηση για να πεθάνουν χιλιάδες συμπολίτες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΧΩΡΑ ΕΙΜΑΣΘΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΑΡΧΟΜΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.