Η Χούντα Σαμαρά αποθρασύνθηκε: Δέκα χρόνια φυλακή σε όποιον αμφισβητεί το καθεστώς στο διαδίκτυο!

Όλα όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο χρόνο με την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης ότι βιώνουμε "Οργουελικές" καταστάσεις.
Μην έχοντας κανένα άλλο τρόπο να αντιμετωπίσει τον πολιτικό λόγο και την δράση των Ελλήνων Εθνικιστών, η Χούντα Σαμαρά απροκάλυπτα πια καταστρατηγεί την ελευθερία έκφρασης και λόγου.

Σε αυτό το πλαίσιο πέρα από τις συνεχιζόμενες πολιτικές διώξεις και τον εκτρωματικό αντιρατσιστικό νόμο, η παραδικαστική κλίκα Αθανασίου προωθεί ακόμα ένα αντιδημοκρατικό εκτρωματικό νομοθέτημα. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες η επιστημονική επιτροπή του υπουργείου Δικαιοσύνης προτείνει σημαντικές αλλαγές στο σχέδιο του νέου Ποινικού Κώδικα.
Όπως γράφει «Το Βήμα» μέσα σε μια πλειάδα αλλαγών, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η ελαστικοποίηση των ποινών για καταχραστές του δημοσίου (!), υπάρχει και μια διάταξη που καταστρατηγεί το συνταγματικό δικαίωμα ελευθερίας έκφρασης και λόγου.
Συγκεκριμένα προβλέπονται ποινές ισοβίων για προσβολή του πολιτεύματος και δέκα χρόνια για όποιον προκαλεί με εικόνες ή μέσω Διαδικτύου τη διάπραξη της πράξης.
Με άλλα λόγια όποιος αμφισβητήσει δημόσια ή μέσω διαδικτύου την Χούντα Σαμαρά ή τους εκπροσώπους της, οδηγείται απευθείας στην φυλακή. Βέβαια, η νομοθετική διάταξη κάνει λόγο για προσβολή του Πολιτεύματος.
Και ποιος εγγυάται ότι κάποιος "πρόθυμος δικαστικός λειτουργός" από αυτούς που έχουν τελευταία αμαυρώσει τον θεσμό της Δικαιοσύνης δεν θα συσχετίσει κάποια αναφορά στον πρωθυπουργό ή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας με την προσβολή Πολιτεύματος;
Και πόσο παράνομο θα είναι πια κάποιοι να αναφέρονται στην επταετία 1967-1974 και όσα είχε κάνει το στρατιωτικό καθεστώς; Κι αν θελήσουν να εξυμνήσουν κάποιες πράξεις της επταετίας θα πηγαίνουν φυλακή ισόβια ή θα τουφεκίζονται στο Σύνταγμα;
Τι θα γίνει με το διαδίκτυο όπου υπάρχουν χιλιάδες αναρτήσεις και βίντεο σχετικά με το στρατιωτικό καθεστώς; Θα ποινικοποιηθεί και το "like";

Είναι ξεκάθαρο πως η Χούντα Σαμαρά, αντιλαμβανόμενη την εξάπλωση των εθνικιστικών Ιδεών μέσω διαδικτύου, του μόνου μέσου που παραμένει ακόμα ελεύθερο, επιδιώκει ακόμα μία φίμωση. Επαναλαμβάνουμε για ακόμη μια φορά.... Δεν θα προλάβουν!
Χ.Α.

Σχόλια

  1. ξυπνήστε επιτέλους ραγιάδες .. διοτι .. το καθεστώς το αμφισβητούμε , το καταγγελουμε και το καταδικάζουμε , ΕΝΟΡΚΩς ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩς ..(και όχι διαδικτυακά μόνον) δειτε και κοινοποιήστε ..η ωμή αλήθεια ειναι , οτι ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥς ΚΑΤΑΛΥΣΗς ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟς ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗς . ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΑΠ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗς ΒΟΥΛΗς ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΤΟΤΕ ,ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 40 ΠΚΔ, ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΟΛΟΙ οι πολίτες, ενώπιον ανακριτικού υπαλλήλου , 1) ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ,2) να ζητήσουμε ( γραπτώς και ενόρκως επίσης) τα όπλα και το εθνόσημο ΚΑΙ 3)ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ώς κακούργημα και ως συνέργεια σε γενοκτονία, την παράληψη διώξεων για δικογραφία εσχάτης προδοσίας που ισχύει εις βάρος 173 βουλευτών -υπουργών , απ τις 24\11\2011 ,και 4)να πάρουμε (ο π ω σ δ ή π ο τ ε )επικυρωμένο αντίγραφο των όσων καταγγείλαμε- καταθέσαμε )Eνώ ,. όσοι πολιτες αποφεύγουν να πράξουν τα άνω , ειναι προδότες λιποτάχτες, εγκληματίες
    και ύποπτοι τέλεσης περαιτέρω κακουργημάτων .. δες .
    ΚΑΘΩς ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 97 (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ 86 ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΕΛΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΑΦΩΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΣΑΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ).
    ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΑΣ, ΜΟΝΟΝ ΔΥΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 86 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 97 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ: ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ.....
    ΔΕς ΕΔΩ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕς ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ*ΣΥΓΚΑΛΥΨΑΝ , ΟΥΤΕ υπέθαλψαν (εις βάρος της πατρίδας ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ . και δεν καταπάτησαν το σύνταγμα .Ενώ διεκδικούν τα 'οπλα και το εθνόσημο .. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=731829883550539&set=a.248838978516301.64058.100001706013263&type=1&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Declaration
    www.scribd.com
    ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ (24\11\2011) ΔΙΑΡΚΟYΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ίσως να είναι καλύτερα γι αυτούς τους δολοφόνους ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΟΥΣ σφαγείς των Ελλήνων, υπαίτιους των αυτοκτονιών που έχουν βάψει τα χέρια τους με το αίμα χιλιάδων (ήδη) νεκρών συμπολιτών μας, να μην περιμένουν τις ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ τους. Αυτή τους η επιλογή, αυτή τους η απόφαση να πολεμήσουν και να τιθασεύουν το «κοπάδι», τον «κοσμάκη» τον «λαουτζίκο», είναι και το μεγάλο τους λάθος.
    Νιώσανε οι προσκυνημένοι πως μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια, μπορούν να σηκώσουν το κεφάλι και να απειλήσουν τον λαό. Ξέχασαν οι χαχόλοι πως σε ετούτη την γειτονιά του κόσμου, ο αρχηγός είναι ο λαός. Είμαστε όλοι εμείς που πληρώνουμε για το πλύσιμο του δανεικού κουστουμιού τους. Είμαστε όλοι εμείς που κοιταζόμαστε στα μάτια κι έχουμε ίσια περπατησιά. Είμαστε όλοι εμείς που δεν καρφώνουμε άλλους για να ζήσουμε, αλλά καρφώνουμε τα χέρια μας στο μαχαίρι της ζωής χωρίς να νοιαζόμαστε για το αν θα κοπούμε. Είμαστε όλοι εμείς όπως ειρωνικά λένε οι λαϊκιστές που αγωνιζόμαστε για το δίκο μας που λαϊκίζουμε που μας τρέμανε από τα νιάτα τους οι μέτριοι παραδόπιστοι οσφυοκάμπτες … ΣΑΜΑΡΕΛΟΙ.
    Βάλτε το σοβαρά στον νου σας πατριδέμποροι και Σαμαρόφρονα μνημονιακά πτωματοφάγα όρνεα ότι ο λαός δεν θα σταματήσει ποτέ να ψάχνει να βρει αυτόν που θα κρεμάσει για την υποβάθμιση του βιοτικού του επιπέδου και τα περιθώρια πειθούς και λογικής θα είναι ανύπαρκτα σε λίγο. Ο μεγαλύτερος προδότης κι αυτός που θα την πληρώσει πιο ακριβά, θα είναι εκείνος που θα προσπαθήσει να πείσει για τα ίσως απαραίτητα αλλά επαχθή μέτρα που θα πρέπει να παρθούν και πάλι μέσα στο χειμώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.