Ψάχνουν στην Κρήτη συνδέσμους τζιχαντιστών;..Ακόμη και σε πολυτελή τουριστικά θέρετρα

Έρευνες υπό άκρα μυστικότητα πραγματοποιούν μετά από άνωθεν εντολή κλιμάκια των τοπικών Αρχών Ασφαλείας στην Κρήτη για τον εντοπισμό συνδέσμων και δικτύων τζιχαντιστών.
 Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πατρίς", οι έρευνες γίνονται κυρίως στο ανατολικό τμήμα του νησιού, ακόμη και σε πολυτελή τουριστικά θέρετρα, προκειμένου να εντοπιστούν εάν υπάρχουν τα δίκτυα αυτά μετά και το συναγερμό που έχει σημάνει σε όλο τον κόσμο ύστερα τον αποκεφαλισμό Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ.


Τις έρευνες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τις έχουν αναλάβει ντόπια στελέχη των Αρχών αυτών, υπό την καθοδήγηση πάντα που δίδεται από κεντρικό επίπεδο. Ανάλογες έρευνες είχαν γίνει και πριν από λίγα χρόνια, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό, και τα αποτελέσματα τους ήταν αρνητικά, αφού φαίνεται πως δεν υπήρχαν ή δεν ευδοκίμησαν τέτοιου είδους δίχτυα στο νησί.

Ωστόσο, όπως έλεγαν στην εφημερίδα άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα είναι διαφορετική σήμερα η κατάσταση σε σχέση με το παρελθόν, «και η Κρήτη θα μπορούσε να αποτελέσει τόπο για την άνθιση αυτών των ακραίων μουσουλμανικών ομάδων».

Σχόλια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων.

Εμείς απλά τα παρουσιάζουμε και η αξιολόγησή τους επαφίεται στην κρίση του αναγνώστη.

Αποποιούμαστε κάθε νομικής ευθύνης για την ακρίβεια των γραφομένων σε άλλα ιστολόγια ή ιστοσελίδες.