Κυριακή, 24 Αυγούστου 2014

Ψάχνουν στην Κρήτη συνδέσμους τζιχαντιστών;..Ακόμη και σε πολυτελή τουριστικά θέρετρα

Έρευνες υπό άκρα μυστικότητα πραγματοποιούν μετά από άνωθεν εντολή κλιμάκια των τοπικών Αρχών Ασφαλείας στην Κρήτη για τον εντοπισμό συνδέσμων και δικτύων τζιχαντιστών.
 Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πατρίς", οι έρευνες γίνονται κυρίως στο ανατολικό τμήμα του νησιού, ακόμη και σε πολυτελή τουριστικά θέρετρα, προκειμένου να εντοπιστούν εάν υπάρχουν τα δίκτυα αυτά μετά και το συναγερμό που έχει σημάνει σε όλο τον κόσμο ύστερα τον αποκεφαλισμό Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλεϊ.


Τις έρευνες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τις έχουν αναλάβει ντόπια στελέχη των Αρχών αυτών, υπό την καθοδήγηση πάντα που δίδεται από κεντρικό επίπεδο. Ανάλογες έρευνες είχαν γίνει και πριν από λίγα χρόνια, χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό, και τα αποτελέσματα τους ήταν αρνητικά, αφού φαίνεται πως δεν υπήρχαν ή δεν ευδοκίμησαν τέτοιου είδους δίχτυα στο νησί.

Ωστόσο, όπως έλεγαν στην εφημερίδα άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα είναι διαφορετική σήμερα η κατάσταση σε σχέση με το παρελθόν, «και η Κρήτη θα μπορούσε να αποτελέσει τόπο για την άνθιση αυτών των ακραίων μουσουλμανικών ομάδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών.
Σεμνα και ταπεινα παρακαλω και στη μητρική σας γλώσσα για να μεταφράζονται

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...